Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ATO Ankara Marka Festivali 7 Aralık’ta Başlıyor

Ankara Ticaret Odası (ATO) tarafından 7 Aralık’ta düzenlenecek ‘Ankara Marka Festivali’ ile ilgili tanıtım toplantısı yapıldı.ATO tarafından bu yıl ilk kez organize edilen ve amacı Ankara’yı ‘marka kent’ hedefine yaklaştırmak olan...

Haber Giriş Tarihi: 30.11.2015 23:25
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2015 23:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ankara Ticaret Odası (ATO) tarafından 7 Aralık’ta düzenlenecek ‘Ankara Marka Festivali’ ile ilgili tanıtım toplantısı yapıldı.
ATO tarafından bu yıl ilk kez organize edilen ve amacı Ankara’yı ‘marka kent’ hedefine yaklaştırmak olan Ankara Marka Festivali için tanıtım toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan ATO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, “7-8-9 Aralık 2015 tarihinde bir marka festivali düzenleyeceğiz. ATO, Reklam Marka ve Pazar Geliştirme Özel İhtisas Komisyonu’nun katkılarıyla ‘Güçlü ekonomi, büyüyen Türkiye’ sloganı ile düzenlenecek Ankara Marka Festivali, bugüne kadar Ankara’da yapılacak en geniş katılımlı, uluslararası nitelikteki marka zirvesi olacaktır. Bu festivalin misyonu; iş dünyası ve geleceğin marka liderleri olan gençlerde markalaşma konusunda vizyon oluşturmak, Ankara’da küresel markaların çıkmasını teşvik etmektir. Festivalin hedefleri ise yenilikçi fikirleri harekete geçirmek, marka farkındalığını yaratmak, bilgi ve deneyim paylaşmaktır. Biz Ankara Ticaret Odası olarak misyonumuz gereği, Ankara’da bir markalaşma iklimi yaratmak arzusundayız. İnovasyon, AR-GE ve iyi fikir için farkındalık yaratmak temel hedefimizdir. Markalaşmak, ülkemizin gelişmiş ülkeler içerisinde yer almasının en önemli koşullarından biridir. Dünyada son dönemde pazar yapısı, tüketici yapısı ve rekabet yapısı değişmekte ve bu değişim nedeniyle işletmeler zorlanmaktadır. Yeni şartlar gösteriyor ki işletmeler küresel markalaşmaya her zamankinden daha fazla önem veriyor. Bu festivalde Ankara’nın markalarını dünyaya daha güçlü şekilde taşımanın yöntemlerini ele alacağız ve Ankara’yı marka kent haline getirerek hak ettiği yere taşıyacağız” ifadelerini kullandı.
ATO Reklam Marka ve Pazar Geliştirme Özel İhtisas Komisyonu Başkanı Zafer Hacıosmanoğlu ise, “Dünyada söz sahibi olan marka ülkeler sınıfına girebilmek için öncelikle marka şehirlere sahip olmamız gerekir. Hedefimiz, Ankara’yı markalarıyla büyüyen, marka bir şehir haline getirmek ve inovasyon, AR-GE ve iyi fikir için farkındalık yaratmaktır. Burada en büyük görev de Ankara’da ticaretin sahibi olan ATO’ya düşmektedir. ATO olarak misyonumuz gereği Ankara’da marka iklimi yaratmak zorundayız” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.