Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Atmaca 2016-33 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ali Çakar-5 Operasyonu

33 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ali Çakar-5 Operasyonu kapsamında Beytüşşebap bölgesinde arazide gizlenmiş bir adet Kanas keskin nişancı tüfeği, 2 adet Kalaşnikov piyade tüfeği ve bunlara ait bol miktarda mühimmat ile muhtelif yaşam malzemesi...

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2016 16:39
Haber Güncellenme Tarihi: 22.09.2016 16:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
33 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ali Çakar-5 Operasyonu kapsamında Beytüşşebap bölgesinde arazide gizlenmiş bir adet Kanas keskin nişancı tüfeği, 2 adet Kalaşnikov piyade tüfeği ve bunlara ait bol miktarda mühimmat ile muhtelif yaşam malzemesi ele geçirildiğini açıkladı.
TSK’dan yapılan açıklamada, Şırnak Jandarma Tümen Komutanlığı emir komutasında 8‘inci Jandarma Komando Alay Komutanlığı sorumluluğunda icra edilmekte olan “Atmaca 2016-33 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ali Çakar-5 Operasyonu” kapsamında 21 Eylül 2016 tarihinde Beytüşşebap bölgesinde arazide gizlenmiş durumda bir adet Kanas keskin nişancı tüfeği, iki adet Kalaşnikov piyade tüfeği ve bunlara ait bol miktarda mühimmat ile muhtelif yaşam malzemesi ele geçirildiğini bildirdi. Ayrıca Şırnak İl Jandarma Komutanlığı’nca alınan duyum üzerine yapılan operasyonda, Güçlükonak ilçesi Damlabaşı köyü Giryanur mevkii bölgesinde yola yakın mağara içerisinde brandaya sarılı çuvallarda üzeri taş ve toprakla gizlenmiş vaziyette 2 adet Bixi makinalı tüfeği ve 8 adet RPG-7 roketatar silahı ele geçirildiği belirtildi. Yapılan açıklamaya göre bölgedeki operasyonlar devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.