Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Atıkları Saksıya Dönüştüren Çocuklara Çankaya Desteği

Atasülün İlkokulu öğrencilerinin atık plastik maddeleri çöp olmak yerine kullanışlı objelere dönüştürme girişimine, Çankaya Belediyesi çiçekleriyle katkı sundu.Çankaya Belediyesi, doğaya ve yeşile yönelik çalışmaları desteklemeye...

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2016 12:16
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2016 12:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Atasülün İlkokulu öğrencilerinin atık plastik maddeleri çöp olmak yerine kullanışlı objelere dönüştürme girişimine, Çankaya Belediyesi çiçekleriyle katkı sundu.
Çankaya Belediyesi, doğaya ve yeşile yönelik çalışmaları desteklemeye devam ediyor. Okullarda gerçekleştirilen çevreye duyarlı projelerde de öğrencilerin yanında olan Çankaya Belediyesi, Atasülün İlkokulu 4-B sınıfı öğrencilerince yapılan atık maddeler kullanılarak yapılan çiçeklendirme çalışmalarına destek verdi.
4-B sınıfı öğretmeni ile öğrencilerinin atık plastik maddeleri çöp olmak yerine kullanışlı objelere dönüştürme girişimlerine Çankaya Belediyesi de çiçekleriyle katkı sundu. Belediye Meclis Üyesi İbrahim Yollu aracılığıyla projelerini ileten okul yönetimini kendi seralarında ürettiği çiçeklerle destekleyen Çankaya Belediyesi, okul duvarının süslenmesinde de çocukların yanında oldu.
Panayır havasında geçen etkinlikte, çocukların atık plastiklerden ürettikleri kukla, saksı, oyuncak gibi nesneler sergilendi. Çankaya Belediyesince armağan edilen rengarenk çiçekleri yaptıkları saksıların içine diken öğrencilerin, okul duvarlarını süslerken yaşadıkları mutluluk görülmeye değerdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.