Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Atatürk Havalimanı’ndaki Saldırıda Hayatını Kaybeden Ercan Sebat Son Yolculuğuna Uğurlandı

Atatürk Havalimanı’nda meydana gelen saldırıda şehit olan Ercan Sebat, son yolculuğuna uğurlandı. Ercan Sebat’ın babası Mahmut Sebat, cami bahçesinde beklerken  bayılarak yere yığıldı. Ercan Sebat’ın diğer yakınları ise gözyaşlarını...

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2016 15:06
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2016 15:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Atatürk Havalimanı’nda meydana gelen saldırıda şehit olan Ercan Sebat, son yolculuğuna uğurlandı. Ercan Sebat’ın babası Mahmut Sebat, cami bahçesinde beklerken  bayılarak yere yığıldı. Ercan Sebat’ın diğer yakınları ise gözyaşlarını tutamadı.
Türk Hava Yolları’nda (THY) yer hizmetleri görevlisi olan 41 yaşındaki Ercan Sebat, Atatürk Havalimanı’nda gerçekleşen saldırıda hayatını kaybetmişti. Bekar olan ve 2 yıldır aynı görevi yaptığı belirtilen Ercan Sebat, Üsküdar Bulgurlu’daki Söğütlüçayır Camii’nde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı ile birlikte son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci’nin yanı sıra THY çalışanları ve Ercan Sebat’ın yakınları katıldı. Caminin bahçesinde öğle ezanı okunması beklenirken baba Mahmut Sebat bayılarak yere düştü. Bu sırada babanın yardımına çevredekiler ve sağlık ekipleri koştu. Mahmut Sebat ambulansa taşınarak hastaneye kaldırıldı. Anne Rukiye Sebat ise oğlu Ercan Sebat’ın tabutundan uzun bir süre ayrılmadı. Anne Rukiye Sebat, cenazeye katılan AK Parti İl Başkanı Selim Temurci’nin yanına gelmesi üzerine ağlayarak, “İnşallah Türkiye kadar taş başlarına düşsün. Türkiye’yi kıskanıyorlar” dedi.
Aynı şekilde ağabey Ertuğrul Sebat ve diğer 2 kardeşi de uzun bir süre Ercan Sebat’ın tabutundan ayrılmadı. Dayı Cafer Karaoğlu, “Bir defa terörü lanetliyoruz. Bu halkımız için bir korkutma politikası olarak görüyoruz. Bu millet iradesini ortaya koyacak ve hiçbir zaman birlik, beraberliğini bozmayacaktır” dedi.
Ercan Sebat’ın cenazesi yapılan dualar ve kılınan cenaze namazının ardından Kocatepe Mezarlığı’na götürülerek toprağa verildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.