Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Atatürk Havalimanı’nda diyabet hastası için ambulans hazır bekletildi

Atatürk Havalimanı’na inmek için alçalan uçakta diyabet hastası bir yolcu rahatsızlanınca pilot kuleden uçağın altına ambulans gönderilmesini istedi. Uçakta yaşanan sağlık problemiyle ilgili pilot kuleyi, "Şeker hastası ambulans rica...

Haber Giriş Tarihi: 30.11.2016 11:45
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2016 11:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Atatürk Havalimanı’na inmek için alçalan uçakta diyabet hastası bir yolcu rahatsızlanınca pilot kuleden uçağın altına ambulans gönderilmesini istedi. Uçakta yaşanan sağlık problemiyle ilgili pilot kuleyi, "Şeker hastası ambulans rica ediyoruz" anonsu ile bilgilendirdi.
Salı günü Washington-İstanbul uçuşunu yapan Türk Hava Yolları’nın TK8 sefer sayılı uçağında seyahat eden diyabet hastası kadın bir yolcu, Airbus 330 tipi uçağın, Atatürk Havalimanı’na iniş için yaklaşması sırasında rahatsızlandı. Kabin ekipleri yolcunun rahatsızlandığını uçağın pilotuna bildirdi. Bunun üzerine pilot, Hava Trafik Kontrol Merkezi ile bağlantıya geçerek uçağın altına ambulans istedi. Hava trafik kontrolörlerine pilot, "Şeker hastası ambulans rica ediyoruz. 66 yaşında bayan" bilgilendirmesinde bulundu. Bunun üzerine gerekli koordinasyonu sağlayan kule görevlileri uçak iner inmez rahatsızlanan yolcu için uçağın altına hemen ambulans gitmesini sağladı. Rahatsızlanan yolcunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.