Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ataşehir’de bir dairenin zemin katını su bastı

Ataşehir’de bir dairenin zemin katını su bastı. Zemin katta yükselen sular nedeniyle içeride 7 yaşındaki küçük kız ve kardeşleri mahsur kaldı. Komşularının zor surumda olduğunu gören İhsan Güngör, balyoz ile camın demirlerini kırıp,...

Haber Giriş Tarihi: 18.07.2017 14:26
Haber Güncellenme Tarihi: 18.07.2017 14:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ataşehir’de bir dairenin zemin katını su bastı

Ataşehir’de bir dairenin zemin katını su bastı. Zemin katta yükselen sular nedeniyle içeride 7 yaşındaki küçük kız ve kardeşleri mahsur kaldı. Komşularının zor surumda olduğunu gören İhsan Güngör, balyoz ile camın demirlerini kırıp, küçük kızı ve kardeşini kurtardı.

Sabah saatlerinde etkili olan şiddetli yağış nedeniyle Ataşehir İçerenköy Mahallesi Pınar Sokakta bulunan bir daireyi su bastı. Binanın zemin katında bir anda yükselen sular dairede kalan 7 yaşındaki Fatma Bahar Sidar ile beraberindeki ailesini zor durumda bıraktı. Bu sırada küçük çocuk ve kardeşlerinin zor durumda kaldığını gören komşusu, elinde balyozla gelerek camı koruyan demirleri kırdı. Camı kıran komşu İhsan Güngör, içeriden çocukları çıkarmayı başardı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri ve çevredeki vatandaşlar evdeki suları tahliye etti.

Olaya müdahale eden İhsan Güngör, kırdığı camın yanında olaya nasıl müdahale ettiğini anlattı. Güngör, “Şayet bu demirleri kırıp çocukları çıkarmasaydım burada boğularak öleceklerdi“ dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.