Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aslan Neferler Tim, Viyana Havaalanı’nın sitesini hackledi

Dün Schengen Vizesi Olmadığı Gerekçesiyle Havaalanında Mahsur Bırakılan 49 Türk Yolcu Için Aslan Neferler Tim Avusturya Havaalanı'nın Sitesini Hackledi.

Haber Giriş Tarihi: 03.09.2016 17:21
Haber Güncellenme Tarihi: 03.09.2016 17:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Aslan Neferler Tim, Viyana Havaalanı’nın sitesini hackledi
Viyana Havaalanı’na zorunlu iniş yapan British Airlines firmasına ait yolcu uçağında bulunan 49 yolcunun Schengen vizesi olmadığı gerekçesiyle dün havaalanında mahsur kalmasının ardından Viyana Havaalanı’nın sitesi Türk Hacker grubu Aslan Neferler Tim tarafından hacklendi.
İstanbul-Londra seferini yapan British Airlines firmasına ait yolcu uçağının dün havada arıza yapması üzerine Viyana Havaalanı’na zorunlu iniş yapmasından sonra uçakta bulunan 249 yolcu uzun süre bekleme salonunda tutulduktan sonra, havayolu şirketinin belirlediği otellere yerleştirilmiş ancak çoğunluğu Türk olan 49 yolcu, Schengen vizesi olmadığı gerekçesiyle otellere gönderilmeyerek havaalanında mahsur bırakılmıştı. Aslan Neferler Tim de bu duruma misilleme olarak Viyana Havaalanı’nın viennaairport.com sitesini erişime kapattı. Aslan Neferler Tim Türklere karşı bu tutum devam ettikçe saldırılarını arttırarak devam ettireceklerini belirtti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.