Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ASKİ, kış hazırlıklarını sürdürüyor

Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin (ASKİ), kış aylarının yaklaşması sonucu vatandaşların mağduriyet yaşamaması için çalışmalarını hızlandırdığı bildirildi.ASKİ Genel Müdürü Hüseyin Oprukçu, Adana’nın...

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2017 10:48
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2017 10:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ASKİ, kış hazırlıklarını sürdürüyor

Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin (ASKİ), kış aylarının yaklaşması sonucu vatandaşların mağduriyet yaşamaması için çalışmalarını hızlandırdığı bildirildi.

ASKİ Genel Müdürü Hüseyin Oprukçu, Adana’nın dört bir yanında yağmur suyu kanalları ve kanalizasyon hatlarında kış bakımı yaptıklarını belirterek, "Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü’nün talimatları doğrultusunda tüm çalışmalarımızı ve kontrollerimizi de sürdürerek sorunsuz ve projelerin hayata geçtiği bir Adana inşa etme gayretindeyiz" dedi.

Adanalı vatandaşların yağmurlu günlerde su baskını yaşamaması için önlem aldıklarını ifade eden Oprukçu, “Bu hususta kıymetli vatandaşlarımıza da büyük görev düşmektedir. Herkesi ızgaraların kullanımı konusunda duyarlı olmaya çağırıyorum. Su baskınlarının yaşanmaması için, ekiplerimizin özenle temizlediği yağmur suyu ızgaralarına çöp atılmamasını rica ediyorum" diye konuştu.

Çalışmaların titizlikle sürdürüldüğünü belirten Oprukçu, geçmiş dönemlerde kış aylarında yaşanan sorunları imkanlar dahilinde azaltmak ve yok etmek için çaba sarf ettiklerini kaydetti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.