Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Askeri Konvoy "Ölürüm Türkiyem" Türküsü İle Uğurlandı

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde operasyonlar devam ederken, bugün bölgeye sevk edilen askeri konvoy "Ölürüm Türkiyem" türküsü ile uğurlandı.Yüksekova’da hendeklerin kapatılması, barikatların kaldırılması, PKK’lı teröristlerin...

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2016 13:01
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2016 13:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde operasyonlar devam ederken, bugün bölgeye sevk edilen askeri konvoy "Ölürüm Türkiyem" türküsü ile uğurlandı.
Yüksekova’da hendeklerin kapatılması, barikatların kaldırılması, PKK’lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için 13 Mart’ta ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından başlatılan ’Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Gülle Müşterek Operasyonu’ tüm hızıyla devam ederken, operasyona destek vermek amacıyla bölgeye çok sayıda zırhlı araç takviye ediliyor. Bugün öğlen saatlerinde yaklaşık 30 Kirpi isimli zırhlı araç, Gürpınar İlçe Jandarma Komutanı ve Gürpınar İlçe Emniyet Amirinin de hazır bulunduğu ekip, Van-Gürpınar-Hakkari yol ayrımında rütbelilerin selam durduğu ve "Ölürüm Türkiyem" isimli türkü eşliğinde Yüksekova ilçesine uğurlandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.