Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aşk ‘Engel’ Tanımadı

Antalya’da doğuştan yürüme engelli olan 25 yaşındaki Cansu Öngel, 6 ay önce tanıştığı Önder İrban ile nişanlanmanın mutluluğunu yaşadı. Genç çiftin hayali 1 yıl sonra evlenmek.Antalya’da doğum esnasında oksijensiz kalması sonucu...

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2016 11:10
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2016 11:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Aşk ‘Engel’ Tanımadı
Antalya’da doğuştan yürüme engelli olan 25 yaşındaki Cansu Öngel, 6 ay önce tanıştığı Önder İrban ile nişanlanmanın mutluluğunu yaşadı. Genç çiftin hayali 1 yıl sonra evlenmek.
Antalya’da doğum esnasında oksijensiz kalması sonucu yürüme yeteneğini kaybeden 25 yaşındaki Cansu Öngel, tedavi olabilmek için başta İstanbul olmak üzere Samsun’un da aralarında olduğu 3 şehir dolaştı. 7 hastanede 10 farklı hoca tarafından başlatılan tedavi sürecinde iki defa operasyon geçiren Öngel, gördüğü tedaviler sonucunda tekerlekli sandalye ve koltuklara dayanarak yürümeye başladı.
6 AY ÖNCE TANIŞTILAR
Akdeniz Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü mezunu Cansu Öngel, Samsun’da gördüğü tedavi sonucunda kısmen de olsa ayağa kalkarak yürümeye başladı. Ayakta durabilen ve destekle yürümeyi başaran Öngel, 6 ay önce Kemer Belediyesi Fen İşleri’nde çalışan 32 yaşındaki Önder İrban ile tanıştı. Genç çift, ailelerin de onayı ile 2 ay önce sözlendiler. 4 ay boyunca sözlü kalan çift, Alyans Düğün Salonu’nda düzenlenen tören ile nişanlandı.
BİRLİKTE DANS EDİP MUTLULUK POZU VERDİLER
Düzenlenen törene Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Cansu Öngel ve Önder İrban’ın yakınları, mesai arkadaşları ve çok sayıda seveni katıldı. Gecede genç çift, doyasıya dans ederek eğlendi. Genç çiftin nişan yüzükleri ise Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü tarafından takıldı. Genç çifte mutluluklar dileyen Tütüncü, genç çiftle birlikte oynadı.
“ALLAH NASİP EDERSE ÇOCUĞUM OLSUN İSTİYORUM”
Önder İrban ile 6 ay önce bir aracı ile tanıştığını aktaran Cansu Öngel, “Önce söz yüzüğümüzü taktık, şimdi de nişanlanma heyecanını yaşıyoruz. Çok mutluyuz, umarım mutluluğumuz devam eder diye düşünüyorum. Herkesin hayal ettiği gibi benim de güzel bir evliliğim olsun istiyorum. Bir yastıkta kocamak istiyorum. Allah nasip ederse çocuğum olsun istiyorum. Bu süreçte bana destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Herkese bu mutluluğu yaşamasını istiyorum. Biz çok mutluyuz. 1 yıl sonra da evlenmek istiyoruz” diye konuştu.
“BENİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN CANSU’NUN KALBİ VE BANA VERDİĞİ SEVGİDİR”
Cansu ise birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Önder İrban ise “Allah herkese bir evlilik nasip etsin. Cansu bana, ‘Beni bu şekilde kabul edecek misin?’ dedi. Bende tabi ki de bu engeli beraber aşacağız, kabul ederim dedim. Bu şekilde evliliğimize gideceğiz. Benim için önemli olan Cansu’nun kalbi ve bana verdiği sevgidir. Beni en çok bu etkiledi. Bundan sonra üçüncü adım olarak evliliğe gideceğiz. Çocuğumuz olsun istiyorum” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.