Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Artık yiyecek-içecek trendini sosyal medya belirliyor

Gastronomi sektörünün önde gelenleri ve yiyecek-içecek alanında yeni trendleri belirleyenler İstanbul’da gerçekleştirilecek olan Sirha İstanbul fuarında bir araya gelecek.Gastronomi sektörü 16-18 Kasım tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde...

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2017 16:04
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2017 16:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Artık yiyecek-içecek trendini sosyal medya belirliyor

Gastronomi sektörünün önde gelenleri ve yiyecek-içecek alanında yeni trendleri belirleyenler İstanbul’da gerçekleştirilecek olan Sirha İstanbul fuarında bir araya gelecek.

Gastronomi sektörü 16-18 Kasım tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan Sirha İstanbul fuarında bir araya gelecek. Türkiye’nin zenginliklerini dünya mutfakları ile buluşturmanın yanı sıra dünya mutfaklarındaki yenilikleri de Türkiye’de sergilemeyi amaçlayan ve ünlü şeflerin katılacağı fuarda yeni trendler ve yiyecek - içecek sektöründeki moda konuşulacak.

Türkiye’deki gastronomi alanındaki gelişmelerle ilgili konuşan Gastronomi uzmanı Osman Serim, “Yiyecek-içecek sektörü tarih boyunca çeşitli trend ve modalara tabii olmuştur. Son yıllarda ise bu süreç hızlanmış ve sık sık yeni ürünler, pişirme teknikleri, sunum tarzları ortaya çıkmaktadır ve süratle yaygınlaşmaktadır. Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye de de yeme içme kültürünü avangarde şefler yolu açıyor, yazılı basın ve özellikle sosyal medya ise yaygınlaştırıyor” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.