Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Arkadaşları Foto Muhabiri Mustafa Cambaz’ı son yolculuğuna uğurladı

Çengelköy’de darbeci askerlerin açtığı ateş sonucu hayatını kaybeden Yeni Şafak Gazetesi Foto Muhabiri Mustafa Cambaz için gazete binasında tören düzenlendi. Şehitler için duaların edildiği törende, Mustafa Cambaz’ın mesai arkadaşları...

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2016 16:30
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2016 16:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çengelköy’de darbeci askerlerin açtığı ateş sonucu hayatını kaybeden Yeni Şafak Gazetesi Foto Muhabiri Mustafa Cambaz için gazete binasında tören düzenlendi. Şehitler için duaların edildiği törende, Mustafa Cambaz’ın mesai arkadaşları duygusal anlar yaşadı.
Yeni Şafak Gazetesi Foto Muhabiri Mustafa Cambaz, gerçekleştirilen darbe girişimi sırasında askerlerin Çengelköy’de açtığı ateş sonucunda hayatını kaybetmişti. Cambaz’ın cenazesi, çalıştığı Yeni Şafak Gazetesi önüne getirilerek burada bir tören düzenlendi. Törene; Albayrak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak, Cambaz’ın aile yakınları, mesai arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törende hayatını kaybedenler için Kur’an-ı Kerim okunup, dualar edildi.
"Mekanı cennet olur inşallah"
Albayrak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak yaptığı konuşmada, "Peygamberlikten sonra en büyük makam şehitlik makamıdır. Bu, personel arasında Mustafa kardeşimize nasip oldu. İnşallah Allah onunla beraber, Peygamberimizle beraber orada komşu eyler. Yeri mekanı cennet olur inşallah. Çocukları, hanımı bizim kardeşlerimizdir. Allah rahmet eylesin. Üzerimize düşen görevi yapacağız" dedi.
Duygusal anların yaşandığı tören esnasında Cambaz’ın çalışma arkadaşlarından helallik alındı. Helallik sonrasında ise Mustafa Cambaz’ın naaşı tekbirler eşliğinde cenaze aracına konularak, cenaze namazı kılınmak üzere Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii’de götürüldü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.