Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Arife Günü şehitlikler doldu taştı

Samsun’da her bayram öncesi olduğu gibi Kurban Bayramı arifesinde de mezarlıklar kabir ziyareti yapanlarla doldu taştı.Kıranköy ve Asri Mezarlıkları arife günü en yoğun günlerinden birini yaşadı. Ziyaret esnasında mezarlık çevresi arabalarla...

Haber Giriş Tarihi: 11.09.2016 14:38
Haber Güncellenme Tarihi: 11.09.2016 14:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Arife Günü şehitlikler doldu taştı
Samsun’da her bayram öncesi olduğu gibi Kurban Bayramı arifesinde de mezarlıklar kabir ziyareti yapanlarla doldu taştı.
Kıranköy ve Asri Mezarlıkları arife günü en yoğun günlerinden birini yaşadı. Ziyaret esnasında mezarlık çevresi arabalarla dolarken, yakınlarının mezarlarını ziyaret etmek için mezarlıklara akın eden birçok vatandaş, mezar başlarında Kur’an-ı Kerim okuyarak dualar etti. Ellerindeki bidonlarla kabirdeki çiçekleri sulayıp, mezarları temizlemeyi de ihmal etmediler.
Asri Mezarlık’ta bulunan şehitliklere gelen aileler şehitlerin kabirleri başında dua okudu, mezar taşlarını temizledi. Oğlu seneler önce şehit olan Şehit Astsubay İlhan Hamlı’nın annesi Bedriye Hamlı (80), oğlunun mezar taşını elleriyle temizleyip, sevdikten sonra ailesi olmayan diğer şehit mezarlıklarını da temizledi. Şehit annesi Hamlı, “Hepsi bizim evladımız, hepsi bizim mezarımız” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.