Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ardahan’da Kar Ve Tipi Etkili Oluyor

Ardahan’da akşam saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı nedeniyle hayatı olumsuz etkiledi. Ilgar Geçidi Sahara Geçidi’nde ise ulaşım durma noktasına geldi.Ardahan’ın yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle...

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2016 11:30
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2016 11:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ardahan’da Kar Ve Tipi Etkili Oluyor
Ardahan’da akşam saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı nedeniyle hayatı olumsuz etkiledi. Ilgar Geçidi Sahara Geçidi’nde ise ulaşım durma noktasına geldi.
Ardahan’ın yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşım aksıyor. Ardahan’ı Artvin’e bağlayan Sahara Geçidi’nde etkili olan tipi nedeniyle görüş mesafesinin azalması sürücüleri zor durumda bıraktı. Tipi nedeniyle birçok araç geri dönmek zorunda kaldı. Posof-Ardahan karayolu üzerinde bulunan Ilgar Geçidi’nde de ulaşım durma noktasına geldi.
Kar ve tipi nedeniyle Artvin’e gidemedikleri için Ardahan’a dönen araç sürücüleri, "Şu anda Ardahan-Artvin kara yolunun Sahara mevkiindeyiz. Şiddetli tipi ile karşı karşıyayız. Artvin’e gitmeye çalıştık ancak etkili olan tipi nedeniyle görüş mesafesi sıfıra düştüğü için gidemiyoruz. Sahara geçidinde göz gözü görmüyor ve dağ kapalı. Birçok araç yol kenarlarında mahsur kalmış durumda. Bu nedenle geri dönmek zorunda kaldık. Karayolları ekipleri ise çalışmalarını aralıksız sürdürüyor" dedi.
Tipinin şiddetini artırdığı Sahara Geçidi’nde karayolları ekipleri ise karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.