Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ardahan’a Nisan’da Kar Sürprizi

Ardahan’da Nisan ayının son günlerinde yağan kar şaşırttı.Ardahan’da akşam saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı şaşkınlığa yol açtı. Kent merkezi kısa sürede beyaza büründü. İl merkezi başta olmak üzere ilçelerde de...

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2016 23:50
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2016 23:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ardahan’da Nisan ayının son günlerinde yağan kar şaşırttı.
Ardahan’da akşam saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı şaşkınlığa yol açtı. Kent merkezi kısa sürede beyaza büründü. İl merkezi başta olmak üzere ilçelerde de etkili olan kar yağışı artarak devam ediyor. Kar yağışı ile birlikte araçlar ve çiçek açan ağaçlar kar ile kaplandı. Kar yağışının tipiye dönüşmesi sonrası ise sürücüler zor anlar yaşadı.
Rıdvan Dündar adlı vatandaş, ’’Nisan 21’inde kış geri geldi. Ardahan’da yazı beklerken kışa geri gidiyoruz. Köylü ne ekinini ekebiliyor, ne tarlasına tohum atabiliyor nede tarlasını koşabiliyor. Şu anda herkes zor durumda ve ot bitti, saman bitti, hayvanların yiyeceği bitti, kömür bitti. Üst kademedekiler bunları görmüyor mu? Bizleri burada bekçi etmişler, kendileri orada her türlü sefayı sürüyorlar. Biz de burada cefa çekiyoruz” dedi.
Hava sıcaklığının eksi 2 dereceye kadar düştüğü kentte meteoroloji verilerine göre kar yağışının devam etmesi bekleniyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.