Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aras Edaş, araç filosuna 700’e çıkardı

Doğu Anadolu Bölgesinde Erzurum, Ağrı, Ardahan, Bayburt, Erzincan, Iğdır ve Kars’a hizmet veren Aras Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (Aras EDAŞ), vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek amacıyla filosuna 180 araç daha katarak toplam sayıyı...

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2018 14:26
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2018 14:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Aras Edaş, araç filosuna 700’e çıkardı

Doğu Anadolu Bölgesinde Erzurum, Ağrı, Ardahan, Bayburt, Erzincan, Iğdır ve Kars’a hizmet veren Aras Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (Aras EDAŞ), vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek amacıyla filosuna 180 araç daha katarak toplam sayıyı 700’e çıkardı.

Kuruma yeni alınan araçların hizmete girmesi sebebiyle Aras EDAŞ’ın kentin Yakutiye ilçesindeki Genel Müdürlük binasındaki araç garajında tören düzenlendi. Doğu Anadolu Bölgesinde ağır kış şartlarına meydan okuyarak 24 saat esasına göre hizmet verdiklerini ifade eden Aras EDAŞ Genel Müdürü Fikret Akbaş, "Bölgemiz Türkiye’nin doğal koşullarının en zor olduğu bölge. 7 il, 54 ilçe, 3 bin 500 köyde hizmet veriyoruz. Sorumluluk alanımızda 2 milyon 300 kişi civarında nüfus bulunuyor. Yaklaşık 950 bin abonemiz var. Bin 800 personelle 71 bin metrekare yüzölçümü olan bir bölgede hizmet veriyoruz. Dolayısıyla bizim bu şartlara uygun araç, ekip ve ekipman oluşturmamız çok önemli. Ekiplerimizi doğal şartlara uygun çalışacak şekilde eğitiyoruz. Araç filomuza yeni araçları daha takviye ederek sayıyı 700’e çıkardık." diye konuştu.

Konuşmanın ardından araçlar kurum çalışanı şoförlere teslim edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.