Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Arakan için yardım kermesi

Bitlis’in Tatvan Belediyesi ile ilçede faaliyet gösteren sivil toplum kuruşlarının (STK) işbirliği ile Arakan için yardım kermesi düzenlendi.Tatvan’ın Van Gölü sahilinde bulunan İşletme Parkı’nda düzenlenen yardım kermesine vatandaşlar...

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2017 15:58
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2017 15:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Arakan için yardım kermesi

Bitlis’in Tatvan Belediyesi ile ilçede faaliyet gösteren sivil toplum kuruşlarının (STK) işbirliği ile Arakan için yardım kermesi düzenlendi.

Tatvan’ın Van Gölü sahilinde bulunan İşletme Parkı’nda düzenlenen yardım kermesine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Bir gün süreyle devam eden yardım kermesi sonunda elde edilen tüm gelirler, Arakanlı Müslümanlar yararına kullanılacak.

Düzenlenen yardım kermesine eşi Melek Aksoy ile birlikte katılarak destek sunan Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, Arakan’da yaşanan insanlık dramına dikkat çekti. Arakanlı Müslümanlara yardım amacıyla kermes düzenlendiğini ifade eden Başkan Aksoy, Arakanlı Müslümanların büyük bir haksızlığa ve zulme uğradığına vurgu yaparak, “Tatvan Belediyesi olarak ilçemizde faaliyet yürüten STK’lar ve ev hanımlarının destekleri ile bir yardım kermesi düzenledik. Halkımız kermese büyük bir ilgi göstererek, katkı sundular. Bu vesile ile emeği geçen ve katkı sunan herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.