Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Arabistan’dan demokrasi nöbetine

Arabistan’dan İzmir’e gelin gelen Zeynep Akkılıç’ın demokrasi nöbetinde gösterdiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sevgisi dikkat çekti.30 sene önce Arabistan’dan İzmir’e gelin gelen Zeynep Akkılıç, 15 Temmuz darbe girişiminden...

Haber Giriş Tarihi: 31.07.2016 23:36
Haber Güncellenme Tarihi: 31.07.2016 23:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Arabistan’dan İzmir’e gelin gelen Zeynep Akkılıç’ın demokrasi nöbetinde gösterdiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sevgisi dikkat çekti.
30 sene önce Arabistan’dan İzmir’e gelin gelen Zeynep Akkılıç, 15 Temmuz darbe girişiminden bu yana İzmir Konak Meydanı’nda demokrasi nöbeti tutuyor. Ellerinde Türk bayraklarıyla Recep Tayyip Erdoğan sloganları atan Akkılıç, aynı zamanda AK Parti’nin kadın kollarında mahalle başkanlığı görevini de yürütüyor. AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a gönülden bağlı olan Akkılıç, demokrasi nöbeti tutmaya devam ediyor.
“Bir sene de olsa burada dururum”
Akkılıç, “Recep Tayyip Erdoğan’ı çok seviyorum. Canımı veririm ona. Onu Allah korusun. Elimde bayrak, kalbimde Recep Tayyip Erdoğan. 30 sene önce buraya gelin geldim. 16 gündür buradayım. Bir sene de olsa burada dururum” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.