Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Antalyaspor’un Genç Oyuncusu Gözyaşları İçinde Uğurlandı

Antalya’da 40 metrelik falezlerden düşerek hayatını kaybeden Antalyaspor U19 futbol takımı oyuncusu ve Muratpaşa Spor Lisesi öğrencisi 17 yaşındaki Mesut Sarıkaya için kulüp binasında tören düzenlendi.Antalya’da arkadaşlarıyla birlikte...

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2016 14:55
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2016 14:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’da 40 metrelik falezlerden düşerek hayatını kaybeden Antalyaspor U19 futbol takımı oyuncusu ve Muratpaşa Spor Lisesi öğrencisi 17 yaşındaki Mesut Sarıkaya için kulüp binasında tören düzenlendi.
Antalya’da arkadaşlarıyla birlikte gittiği falezlerden düşen Antalyaspor U19 futbol takımı oyuncusu ve Muratpaşa Spor Lisesi öğrencisi 17 yaşındaki Mesut Sarıkaya, Kulüp binasında cenaze töreni düzenlendi. Törene Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, Antalyaspor futbol takımı ve alt gurupların tamamı, okul ve takım arkadaşları, taraftarlar ve sevenleri katıldı. Kulüp binası önüne konan tabutun üstüne Türk ve kulüp bayrağı konuldu. Mesut Sarıkaya’nın giydiği 10 numaralı forma da tabutun üzerinde yer aldı. Anne Nural oğlunun tabutuna uzun süre sarıldı ve başını tabutun üzerine koyarak ağıt yakması herkesi ağlattı. Baba Kadir Sarıkaya ise gözyaşlarına boğuldu. Antalyasporlu Eto’o ve beraberindeki futbolcular tabutun yanına gelerek vatandaşlar ile birlikte dua etti. Antalyasporlu Can Arat ise törende göz yaşlarını tutamadı. Antalyasporlu diğer oyuncular ve Teknik Direktör Jose Morais’in ise son derece mutsuz oldukları görüldü. Törenin ardından helallik alınırken, Mesut Sarıkaya’nın cenazesi takım arkadaşlarının omzunda cenaze arabasına kadar taşındı. Genç oyuncunun naaşı Varsak Merkez Camisine götürülerek öğle namazını takiben kılınan namazın ardından Varsak Mezarlığı’nda toprağa verildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.