Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Antalya’daki nikah salonları Sevgililer Günü’nde doldu

Antalya’daki nikah salonlarında Sevgiler Günü’nde yoğunluk yaşandı. Hayatlarının en özel ve anlamlı günü için 14 Şubat’ı seçen çiftler, dünya evine girmek için belediye nikah salonlarını erken saatlerde doldurdu.Muratpaşa Belediyesi...

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2017 16:42
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2017 16:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’daki nikah salonları Sevgililer Günü’nde doldu

Antalya’daki nikah salonlarında Sevgiler Günü’nde yoğunluk yaşandı. Hayatlarının en özel ve anlamlı günü için 14 Şubat’ı seçen çiftler, dünya evine girmek için belediye nikah salonlarını erken saatlerde doldurdu.

Muratpaşa Belediyesi Nikah Salonu yılın en yoğun günlerinden birini 14 Şubat Sevgililer Günü’nde yaşadı. Hayatlarının en önemli karanını daha özel ve anlamlı hale getirmek isteyen 21 çift, nikah için günün erken saatlerinde itibaren belediyeye geldi.

Her 15 dakikada bir nikahın kıyıldığı Muratpaşa’da, Başkan Ümit Uysal da mesaisinin önemli bir bölümünü Nikah Salonu’nda geçirdi. İzmir Marşı ile salona giren Şirin Önal ve Hakan Çakmak’ın nikahını kıyan Başkan Uysal, genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

Uysal, nikah için 14 Şubat Sevgililer Günü’nü tercih eden çiftlere Atatürk’ün Nutuk’uyla birlikte Türk bayrağı da hediye etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.