Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Antalya’da polise kırmızı karanfilli destek

İstanbul Beşiktaş’ta meydana gelen terör saldırısının ardından Antalya’da bir araya gelen otomobil grubu üyesi yaklaşık 50 kişi, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü önüne gelerek, polise kırmızı karanfil dağıttı. Polise ilk karanfili...

Haber Giriş Tarihi: 17.12.2016 09:35
Haber Güncellenme Tarihi: 17.12.2016 09:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul Beşiktaş’ta meydana gelen terör saldırısının ardından Antalya’da bir araya gelen otomobil grubu üyesi yaklaşık 50 kişi, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü önüne gelerek, polise kırmızı karanfil dağıttı. Polise ilk karanfili 5 yaşındaki minik Rüzgar verdi.
İstanbul’da 44 kişinin şehit olduğu terör saldırısının ardından Antalya’da da polis ekiplerine manevi destek devam ediyor. Son olarak “FiestaAntalya" olarak bilinen otomobil grubu üyesi yaklaşık 50 kişi, Konyaaltı ilçesinde bulunan Uncalı Çevik Kuvvet Müdürlüğü önünde toplandı. Grup üyeleri dev Türk bayrağı açarak, Çevik Kuvvet Amirliği önüne kadar geldi.
Çevik Kuvvet Şube Müdür Yardımcısı Yunus Gez ve polis ekipleri tarafından karşılanan grup üyeleri kırmızı karanfilleri Çevik Kuvvet Şube Müdür Yardımcısı ve polislere vererek, manevi destekte bulundu. Şube Müdür Yardımcısı Yunus Gez, kendisine ilk çiçeği veren 5 yaşındaki Rüzgar Ösun’u kucağına alarak yanağından öptü.

"İnsanlık dışı terör örgütleri ve onları destekleyenleri, şiddetle kınıyoruz"
Şehit olan polisler için taziye dileklerini ileten gençler, polisin yalnız olmadıklarını aktardı. Grup adına basın açıklaması yapan Berk Mutlu, son günlerde başta İstanbul olmak üzere yaşanan terör saldırılarını lanetlediklerini ifade ederek, "İnsanlık dışı terör örgütleri ve onları destekleyenleri, şiddetle kınıyoruz. Ülkemizde korku yaratmak isteyen terör eylemlerinin milli birlik ve beraberliğimizi tehdit eden bu tür eylemleri kabul etmemi asla mümkün değildir. Terörün bitirilmesi konusunda alınacak her türlü tedbirleri destekliyoruz" dedi.
Grup üyeleri saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı okumalarının ardından çevik kuvvet polisleri ile hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra dağıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.