Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Antalya’da otelde uluslararası bit pazarı etkinliği

Antalya’nın Kemer ilçesinde ilk kez kurulan uluslararası bit pazarında Türk, Alman, Rus ve Norveçliler evlerinde kullanmadıkları eşyalarını ve el emeği ürünlerini davetlilerin beğenisine sundu. Müzisyenlerin de katıldığı etkinlikte renkli...

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2016 09:27
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2016 09:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’nın Kemer ilçesinde ilk kez kurulan uluslararası bit pazarında Türk, Alman, Rus ve Norveçliler evlerinde kullanmadıkları eşyalarını ve el emeği ürünlerini davetlilerin beğenisine sundu. Müzisyenlerin de katıldığı etkinlikte renkli anlar yaşandı.
Kemer’de bulunun Erendiz Garden Otel’in sahibi Erendiz Ellen ile oğulları Florian Schack ve Andreas Schack’ın düzenlediği 1. Kemer Bitpazarı etkinliğinde 40 stantta, kitaptan kullanılmış elektronik eşyaya, yağlı boya tablodan süs kabaklarına, el işi oya, örgülerden organik gıda ve cilt bakım malzemelerine, antika eşyalardan takılara seramik vazolara kadar çok çeşitli eşyalar sergilendi. Etkinlikte Doğa Dostları ve Hayvansevenler Derneği gibi sivil toplum kuruluşları da stant açtı.
Ziyaretçiler, bir yandan sürprizlerle dolu stantlardaki eşyaları inceleyip alışveriş yaparken isteyen yiyecek ve içecek bölümündeki lezzetlerin tadına baktı.
Birçok stanttaki satış gelirlerinin sokak hayvanlarına bağışlandığı belirtilen etkinlikte akordeonuyla ve çeşitli kültürlere ait şarkılarıyla "Baron"; Batuhan Deveci, Melih Uysal ve Onur İlkbahar’dan oluşan Kemerli Rock grubu "The sinners" ziyaretçilere hoş anlar yaşattı. Ziyaretçiler, şarkılara katılıp zaman zaman oynayarak hoşça zaman geçirdi.
İlk kez yapılan Bit Pazarı etkinliğinden satıcıların da ziyaretçilerin de memnun olması üzerine etkinliği imkanlar ölçüsünde her ay tekrarlamaya karar verdiklerini söyleyen otel sahibi Erendiz Ellen "Katılımın giderek artacağına eminim. Avrupa’da birçok yerde kuulan bit pazarları hem kullanılmış eşyaların yeniden değerlendirilmesini sağlıyor, hem insanları kaynaştırıyor" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.