Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Antalya’da Naim Süleymanoğlu anıldı

Kepez Belediyesi’nin düzenlediği 6 Okul 6 Altın Şahsiyet konulu eğitim projesinde, olimpiyat ve dünya şampiyonu halterci Naim Süleymanoğlu anıldı.Kepez Belediyesi’nin Kepez Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle başlattığı 6 Okul 6...

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2018 11:18
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2018 11:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’da Naim Süleymanoğlu anıldı

Kepez Belediyesi’nin düzenlediği 6 Okul 6 Altın Şahsiyet konulu eğitim projesinde, olimpiyat ve dünya şampiyonu halterci Naim Süleymanoğlu anıldı.

Kepez Belediyesi’nin Kepez Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle başlattığı 6 Okul 6 Altın Şahsiyet başlıklı eğitim projesinde, geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden olimpiyat ve dünya şampiyonu halterci Naim Süleymanoğlu anıldı. Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte, Mobil Ortaokulu, Şehit Atilla Nizam İlkokulu ile Kepez Anadolu Lisesi öğrencileri ortaklaşa gösterileriyle milli haltercinin hayatından kesitler sundu.

Çocukluk hayatı da anlatıldı

Henüz 15 yaşındayken Brezilya’daki dünya gençler halter şampiyonasında 52 kiloda 2 altın madalya kazanarak ilk şampiyonluğunu elde eden mili halterci, 18 Kasım 2017’de beyin kanaması geçirmesi sonucu hayatını kaybetmişti. Cep Herkülü lakaplı Süleymanoğlu için düzenlenen etkinlikte, Bulgaristan doğumlu sporcunun çocukluktan başlayıp olimpiyat şampiyonu olduğu ana kadar hayatından kesintiler anlatıldı.

Şubat’ta şair Karakoç anılacak

Geçen ay Barış Manço için yapılan etkinlik, gelecek ay şair- gazeteci Abdurrahim Karakoç için farklı okulların öğrencilerinin sunumuyla hatırlanacak. Ardından Nurettin Topçu, Adile Naşit ve Neşat Ertaş için benzer etkinlikler tekrarlanacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.