Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Antalya’da 30 Ağustos hazırlığı

ANTALYA (İHA) – Antalya Muratpaşa Belediyesi, Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazanılan Büyük Taarruz’un 94’üncü yıl dönümü kutlamaları için tüm hazırlıklarını tamamladı.7’den 77’ye Antalyalılarla el ele,...

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2016 13:59
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2016 13:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ANTALYA (İHA) – Antalya Muratpaşa Belediyesi, Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazanılan Büyük Taarruz’un 94’üncü yıl dönümü kutlamaları için tüm hazırlıklarını tamamladı.
7’den 77’ye Antalyalılarla el ele, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı Cumhuriyet Meydanı’nda saat 20.00’de Funda Arar konseriyle kutlamaya hazırlanan Muratpaşa Belediyesi, 30 Ağustos coşkusunu Türk bayrakları ve Atatürk posteriyle donattığı Tekelioğlu Caddesi’nde sokağa taşıdı. Kentin en işlek caddesi gecesiyle ve gündüzüyle Antalyalıların ilgi odağı oldu.
Bir ve beraber olma ideali
Belediyenin 30 Ağustos Zafer Bayramı’na yönelik hazırlıklarını inceleyen Belediye Başkanı Ümit Uysal, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün başkomutanlığında gerçekleştirilen Büyük Taarruz’un 94’üncü yıl dönümünü Cumhuriyet Meydanı’nda en coşkulu şekilde kutlamak istediklerini söyledi. Başkan Ümit Uysal, "15 Temmuz’da demokrasimize yönelik menfur bir saldırı gerçekleştirildi. Bunu hep birlikte, et ve tırnak olarak, dayanışma içinde aştık, geride bıraktık. Sonrasında Gaziantep’te, Cizre’de onlarca şehit verdiğimiz terör saldırıları yaşandı. CHP Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, Artvin’de teröristlerini hedefi oldu. Zor ve sıkıntılı dönemden geçiyoruz ancak her türlü sıkıntıya ve zorluğa rağmen bizi biz yapan değerlere, özel günlere sırtımızı dönemeyiz. Kurtuluş Savaşı’nda etnik köken, inanç, mezhep, kadın-erkek, genç-yaşlı, her türlü ayrımı reddederek ortaya koyduğumuz birlik ruhunu, bir ve beraber olma anlayışını devam ettirdiğimiz takdirde aşamayacağımız bir engel yok" dedi.
Antalya el ele
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın çok daha farklı bir anlama sahip olduğunu belirten Başkan Uysal, "30 Ağustos, dayanışmamızı pekiştireceğiz, bir ve beraber olma idealini yeniden inşa edeceğimiz bir gün olmalıdır çünkü 30 Ağustos, Türkiye Cumhuriyeti’nin ve bağımsızlığın temelidir" diye konuştu.
Başkan Uysal, tüm Antalyalıları Zafer Bayramı coşkusunu yaşamak için Türk bayraklarıyla, saat 20.00’de Funda Arar’ın da konser vereceği Cumhuriyet Meydanı’nda davet etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.