Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Antalya’da 1 Mayıs Tedbirleri

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sebebiyle Antalya’da sıkı güvenlik tedbirleri alındı.Kutlamalar için 12 ayrı polis arama noktasının oluşturulduğu kentte, Aydın Kanza Parkı’na gelenler tek tek aranarak içeri alınıyor. Pankartları taşıyan...

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2016 13:18
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2016 13:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’da 1 Mayıs Tedbirleri
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sebebiyle Antalya’da sıkı güvenlik tedbirleri alındı.
Kutlamalar için 12 ayrı polis arama noktasının oluşturulduğu kentte, Aydın Kanza Parkı’na gelenler tek tek aranarak içeri alınıyor. Pankartları taşıyan demir boruların içine provakatörler tarafından havai fişek ve meşale gizlenmesi ihtimaline karşı demir boruların içleri de tek tek kontrol edilirken, uzun ve ağır demir boruların arama noktalarından geçişine izin verilmiyor. Yapılan aramalarda pankartı taşıyan içi boş demir boru içinde bulunan 6 adet meşaleye el konuldu.
Antalya’da Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş) ve Birleşik Kamu İşverenleri Sendikaları Konfederasyonu (Birleşik Kamu-İş) ile bağlı bileşenlerinin katılımı ile saat 10.00-14.00 arasında, Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK), bağlı bileşenler ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarının katılımı ile 13.00-18.00 saatleri arasında kutlamalara izin verilmişti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.