Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Antalya Yat Limanı’nda acılı bekleyiş devam ediyor

Antalya’da dün akşam saatlerinde fırtına nedeniyle tur teknesinin batmasının ardından kaybolan 38 yaşındaki Serap Çelik’in yakınlarının acılı bekleyişi devam ediyor. 14 yaşında Alperen ve 10 yaşında Aysime isimli 2 çocuk sahibi genç...

Haber Giriş Tarihi: 04.09.2016 14:35
Haber Güncellenme Tarihi: 04.09.2016 14:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’da dün akşam saatlerinde fırtına nedeniyle tur teknesinin batmasının ardından kaybolan 38 yaşındaki Serap Çelik’in yakınlarının acılı bekleyişi devam ediyor. 14 yaşında Alperen ve 10 yaşında Aysime isimli 2 çocuk sahibi genç kadının İstanbul’dan Antalya’ya polis olan eşi Ramazan Çelik ve çocuklarıyla birlikte tatile geldiği öğrenildi. Eşi Ramazan Çelik, Yat Limanı’nda eşinden gelecek müjdeli bir haber için bekleyişini sürdürüyor.
Yat Limanı’ndan dün saat 11.00 sıralarında günübirlik tur için ayrılan Mehmet C.’nin sahibi olduğu 28 metre uzunluğundaki ‘Kurt-C’ isimli tur teknesinin kaptanı Aydın T., öğleden sonra havanın kötüleşmesi haberi üzerine dönüşe geçti. İçerisinde yerli ve yabancı tatilcilerin bulunduğu tekne, dönüş yolunda fırtınaya yakalanarak, Yat Limanı’nın yaklaşık 2 mil açığında su almaya başladı. Yolcular can yeleklerini takarken diğer taraftan yardım çağrısı yapıldı. Bölgeye Sahil Güvenlik botu ve deniz polisi kurtarma ekipleri sevk edildi. Yan yatan tur teknesindeki yolcular kurtarma ekipleri ve diğer tur teknelerinin yardımıyla kurtarıldı. 84 kişi başarılı şekilde tahliye edilirken, 38 yaşındaki Serap Çelik ve ismi henüz belirlenemeyen bir kız çocuğunun kayıp olduğu belirlendi.
Diğer taraftan 2 çocuk annesi Serap Çelik’in eşi Ramazan Çelik’in acılı bekleyişi devam ediyor. Bir an olsun limandan ayrılmayan acılı eş ve yakınları arama çalışmalarından gelecek müjdeli bir haberi bekliyor. 14 yaşında Alperen ve 10 yaşında Aysime isimli 2 çocuk sahibi genç kadının İstanbul’dan Antalya’ya ailesi ile birlikte tatile geldiği öğrenildi. Öte yandan, ‘Kurt-C’ isimli tur teknesinin kaptanı Aydın T.’nin akşam saatlerinde gözaltına alındığı ve ifade işlemlerinin devam ettiği ifade edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.