Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Antalya Valiliği Makamı 9 Yaşındaki Ceren’e Emanet

Antalya Valisi Muammer Türker, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çerçevesinde makamını 9 yaşındaki Deniz Ceren Gül’e devretti.Antalya Valisi Muammer Türker, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çerçevesinde Başöğretmen Atatürk...

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2016 10:43
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2016 10:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya Valisi Muammer Türker, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çerçevesinde makamını 9 yaşındaki Deniz Ceren Gül’e devretti.
Antalya Valisi Muammer Türker, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çerçevesinde Başöğretmen Atatürk İlköğretim Okulu 4. Sınıf öğrencisi 9 yaşındaki Deniz Ceren Gül, ailesi ve öğretmenlerini makamında ağırladı. Deniz Ceren Gül’e İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke de eşlik etti.
"TURİZMİN BAŞKENTİNE VALİ OLMAKTAN MUTLUYUM"
Valilik makamını devralan 9 yaşındaki Gül, Vali Türker’e teşekkür etti. Turizmin başkenti Antalya’ya vali olabildiği için çok mutlu olduğunu aktaran Gül, “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 96’ncı yılına ulaştık. Dünya’da tek çocuk bayramı olan bugünü büyük gurur ve sevinçle yaşıyoruz. Turizmin başkentine vali olduğum için mutluyum” dedi.
İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke’yi değerler eğitimi kapsamında yapılan etkinlik için tebrik eden minik Ceren, daha sonra telefon bağlantısı ile Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul ile görüştü. Başkan Türel’e EXPO 2016’ya verdiği destekten dolayı teşekkür eden minik Ceren, İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul’a da okul polisi uygulamasından dolayı teşekkür etti.
Hayali Cumhurbaşkanı olan minik Ceren’e Vali Türker çeşitli hediyeler vererek eğitim hayatında başarılar diledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.