Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Antalya Sahillerinde 19 Mayıs Yoğunluğu

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda turizm kenti Antalya’da sahiller doldu taştı.Turizm kenti Antalya’da, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarının ardından gençler ve aileleri soluğu denizde...

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2016 16:42
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2016 16:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda turizm kenti Antalya’da sahiller doldu taştı.
Turizm kenti Antalya’da, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarının ardından gençler ve aileleri soluğu denizde aldı. Bir günlük tatili değerlendiren tatilcilerin adresi dünyaca ünlü Konyaaltı sahili oldu.
Hava sıcaklığının 23, deniz suyu sıcaklığının 22 derece ölçüldüğü kentte sahiller yaz yoğunluğunu aratmadı. Tatilciler, kuvvetli melteme rağmen Akdeniz’in güneşli havasında bronzlaştı. Kimi vatandaşlar şezlong ve sandalyelerinde kitap okuyup kahvelerini yudumlarken bazıları kızgın kumda güneşlendi.
DENİZİN KEYFİNİ ÇOCUKLAR ÇIKARDI
Her zamanki gibi denizin keyfini çocuklar çıkardı. Yabancı turistler de dalgalı denizde yüzmenin tadına vardı. Denize girmeyenler ise sahil bandında yürüyüşü ve bisiklete binmeyi tercih etti.
Ankara’dan Antalya’ya 4 günlük tatile gelen İbrahim Kayhan, tüm Türkiye’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayarak, "Ailecek bir günlük tatili 4 güne çıkardık. Antalya çok güzel bir şehir. Fırsat buldukça dinlenme amacıyla geliyoruz. Bugün deniz sezonunu açtık. Tatilimizi güneşli havada denizde değerlendiriyoruz" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.