Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Antalya Havalimanı’nda Güvenlik Önlemleri Arttırıldı

İstanbul Atatürk Havalimanı’ndaki terör saldırısının ardından turizm kenti Antalya’daki havalimanında güvenlik önlemleri arttırıldı.Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde meydana gelen bombalı saldırının ardından Antalya’da...

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2016 12:12
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2016 12:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul Atatürk Havalimanı’ndaki terör saldırısının ardından turizm kenti Antalya’daki havalimanında güvenlik önlemleri arttırıldı.
Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde meydana gelen bombalı saldırının ardından Antalya’da da güvenlik önlemleri üst seviyeye çıkarıldı. Havalimanı girişindeki polis noktasında araçlar didik didik aranırken, şüpheli görülen şahısların kimlikleri kontrol edildi. Terminal çevresinde ve içindeki şüpheli şahıslar da durdurularak arandı.
Alanda göz açtırmayan polis ekipleri, araçların bagajlarını da dikkati bir şekilde arıyor. Havalimanı dışında yol kenarına park edilen araçlar da alandan çektirildi.
Öte yandan Kontrollerin arttırılmasıyla havalimanı yolunda uzun araç kuyrukları oluştu. Polis, Kardeş Kentler Caddesi’nden havalimanına dönüşü keserek araçları geniş arama noktasına katılmaları için kent merkezinden gelen güzergaha yönlendirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.