Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Antalya-bursa Seferleri Başlıyor

Anadolujet, Bursa ile Antalya arasında uçak seferleri başlatıyor. AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Adnan Kamıl, Temmuz ayından itibaren Yenişehir’den Antalya-Bursa uçak seferlerinin başlayacağını söyledi.Bursa Yenişehir Havaalanı’nın...

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2016 15:45
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2016 15:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya-bursa Seferleri Başlıyor
Anadolujet, Bursa ile Antalya arasında uçak seferleri başlatıyor. AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Adnan Kamıl, Temmuz ayından itibaren Yenişehir’den Antalya-Bursa uçak seferlerinin başlayacağını söyledi.
Bursa Yenişehir Havaalanı’nın kullanılabilmesi için milletvekilinden belediye başkanına bir çok kişi çalışma içerisine girildi. Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Adnan Kamıl, "Anadolu Jet Temmuz ayının 12’sinde Bursa-Antalya seferlerini başlatacak. Haftada 4 gün Salı, Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri gerçekleşecek olan seferler geliş saati 09.00 gidiş saati ise 09.30 şeklinde olacaktır. Herkes için hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.
Uzun zamandır yapılan yoğun temaslar sonunda başlayacak olan Antalya-Bursa seferlerinin çok önemli olduğunu belirten Kamıl, önümüzdeki günlerde de yeni seferlerin müjdesini açıklayacaklarını söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.