Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Antalya 27 Dereceyi Gördü

Antalya’da hava sıcaklığı 27 dereceyi bulunca sıcaktan bunalanların adresi Konyaaltı sahili olduNisan ayıyla birlikte hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerinde seyrederken turistler ve vatandaşlar soluğu sahil kenarında ve ağaçlık...

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2016 13:56
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2016 13:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya 27 Dereceyi Gördü
Antalya’da hava sıcaklığı 27 dereceyi bulunca sıcaktan bunalanların adresi Konyaaltı sahili oldu
Nisan ayıyla birlikte hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerinde seyrederken turistler ve vatandaşlar soluğu sahil kenarında ve ağaçlık alanlarda aldı.
Türkiye genelini etkisi altına alan sıcak hava, Antalya kent merkezinde öğle saatlerinde etkisini arttırdı. Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığı nedeniyle termometreler 27 dereceye gösterdi. Sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlar ise soluğu dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili’nde aldı. Bankları ve sahil şeridini dolduran vatandaşlardan bazıları Akdeniz’in serin sularını tercih ederken bazıları ise Beydağları’nın karlı manzarası altında güneşlendi. Spor yapanların yanı sıra, yürüyüşe çıkan vatandaşlar ve turistler sahil bandını boş bırakmadı. Meteoroloji 4’üncü Bölge Müdürlüğü verilerine göre kent merkezinde hava sıcaklıkları salı gününe kadar gündüzleri 21- 26 derece, geceleri ise 14- 17 derece arasında gösterecek.
Salı günü ise yer yer yağışlı bir havanın beklendiği Antalya’da sıcaklıklar çarşamba gününden itibaren artmaya devam edeceği kaydedildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.