Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Annesinden şiddet gören küçük kızın yaşadığı çöp ev temizlendi

Sokak ortasında kızına uyguladığı şiddetle gündeme gelen A. D.’nin yaşadığı çöp evi Tuzla Belediyesi ekipleri temizledi. Kızı A. D.’nin evine gelen baba İbrahim Keşci, “Benim kızım rahatsızdı. Daha önce hastanelerde 45 gün yattı”...

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2018 14:14
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2018 14:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Annesinden şiddet gören küçük kızın yaşadığı çöp ev temizlendi

Sokak ortasında kızına uyguladığı şiddetle gündeme gelen A. D.’nin yaşadığı çöp evi Tuzla Belediyesi ekipleri temizledi. Kızı A. D.’nin evine gelen baba İbrahim Keşci, “Benim kızım rahatsızdı. Daha önce hastanelerde 45 gün yattı” dedi.

Tuzla’da sokak ortasında kızına şiddet uygulayan A. D. isimli kadının çöplüğe dönen evinde Tuzla Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler temizlik yaptı. Çöp yığınları oluşan evin her tarafını didik didik temizleyen ekipler, yazılı olan duvarları da boyadı.

“Kızım 45 gün hastanede yattı”

Kızı A. D.’nin evine ilk kez geldiğini söyleyen İbrahim Keşci, “Baba olarak bu surecin peşindeydim. Bir evladını kolundan tutup böyle bir rahatsızlığı durumunda hastaneye götüremediğimden dolayı kanun yoluna başvurdum. 20 Nisan’dan beri çocuğumun rahatsız olduğunu, tekrarladığını hissettiğim andan beri peşindeydim bir türlü başaramadım. Netice itibariyle benim kızım rahatsızdı. Daha önce hastanelerde, Erenköy’de 45 gün yattı. 2012’de tekrarladı. Kaymakamlık vasıtasıyla ekiple hastaneye götürdük. Bir hap, bir de iğne vurdular. Akşam hapı verin dediler. Halbuki ben onun yatarak tedavi olmasını istiyordum. Bugün kızımın evini geldim, ilk defa gördüm. Bayılmamak için de elimden gelen mücadeleyi vermeye çalıştım" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.