Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Annelere Özel Makyaj Ürünleri

Anneler Gününne Özel Makyaj Ürünleri.

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2016 12:10
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2016 12:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Annelere Özel Makyaj Ürünleri
Makyaj yapan annelere özel doğanın renklerinden ilham alınarak hazırlanan makyaj ürünleri hediye edilebilir.
Anneler Günü dolayısıyla herkes annesine ne alacağını düşünürken makyaj malzemeleri de makyaj yapan annelerin yüzünü güldürüyor. Doğanın renklerinden ilham alan Couleurs by Qnet, doğal ve canlı tonlardaki ürünleriyle tenin kendi ışıltısını ortaya çıkarmasına yardımcı oluyor.
Couleurs by Qnet’in eşsiz renklerden oluşan makyaj ürünleri koleksiyonuyla annenizi bu özel günde mutlu edebilirsiniz. Annenize, Couleurs by Qnet ürünlerinden oluşan bir makyaj seti de hediye edebilirsiniz. Ürünlerini hayvanlar üzerinde test etmeyen Couleurs by Qnet“Animal Testing Declaration” belgesini taşıyor.
Tek sürüşte istenilen renge ulaşmanızı sağlayan Couleurs by QNET ruj, pembe tonlarındaki Pembe Fısıltı ile dudaklarınıza doğal bir canlılık katıyor. Rujunuzun ince dokunuşlu yapısı ve kalıcı formülü gülüşünüze tüm gün renk katarken, dudaklarınızın ihtiyaç duyduğu nemi kazanmalarına destek oluyor.
Couleurs by Qnet farlarından Parlayan Yıldız seçeneği, gözlerinizde özel ve çekici bir etki yaratmanıza yardımcı oluyor. Sofistike renklerde 4 farklı tonunu barındıran farın kolay sürülebilir, yumuşak formülü ile bakışlarınıza pırıltı katabilir, kalıcılığı sayesinde tüm gün renkli bir göz makyajına sahip olabilirsiniz.
Couleurs by Qnet allık ailesinin en renkli üyelerinden olan Tatlı Mod allık, şeftali rengiyle yanaklarınızın solgun görünmesini önleyerek, canlılık katmanıza yardımcı olur. Kolay uygulanabilen ve kalıcı yapısıyla gün boyu enerjik görünmenizi sağlıyor.
Couleurs by Qnet pudraların Porselen tonu cilt renginizi eşitlemenize, yüzünüzdeki ince çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü azaltmanıza yardımcı olarak teninizin daha canlı bir görünüme kavuşmasını sağlıyor.
Couleurs ürünlerine ulaşmak isteyenler, e-ticaret platformu www.qnet.com.tr adresini ziyaret ederek hızlı ve güvenli bir şekilde alışverişlerini yapabiliyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.