Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Annelerden Güvenlik Güçlerine Sevgi Kolisi

Iğdırlı anneler, operasyonların devam ettiği bölgelerde görev yapan güvenlik güçlerine evlerinde yaptıkları yiyecekleri ve sevgilerini anlatan notları bıraktıkları Anne Eli Değmiş kolilerini gönderdi.Anneler Günü kapsamında; Iğdır...

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2016 10:30
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2016 10:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Iğdırlı anneler, operasyonların devam ettiği bölgelerde görev yapan güvenlik güçlerine evlerinde yaptıkları yiyecekleri ve sevgilerini anlatan notları bıraktıkları Anne Eli Değmiş kolilerini gönderdi.
Anneler Günü kapsamında; Iğdır Girişimcileri Kadınlar Derneğinin öncülüğünde Iğdır Üniversitesi ve AK Parti Iğdır Kadın Kolları Başkanlığının desteğiyle anneler hazırladıkları yiyeceklerle çeşitli gıda malzemeleri ve kendi duygularını ifade ettikleri mektupları koliye koyarak, Mardin Nusaybin’de terörle mücadele eden güvenlik güçlerine gönderdi. Gazetecilere açıklama yapan Iğdır Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Bilge Alagöz, Anneler Günü kapsamında Güneydoğu’da görev yapan asker ve emniyet mensuplarına gönderilmek üzere anne eli deymiş pasta ve börek yaptıklarını söyledi. Buradaki amaçlarının güvenlik güçlerine Anneler Günü hediyesi göndermek olduğunu belirten Alagöz, “Kolilerde hazırladığımız yiyeceklerin yanında, duygularımızı da yazdığımız mektuplar koyduk. Bize Iğdır Üniversitesi Rektörü ve eşleri, Gazioğlu Yufka, üniversite, AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı da destek verdi. Destek sunan herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Annelerin eli değmiş kolileri Mardin Nusaybin’de terörle mücadele eden güvenlik güçlerine göndereceklerini ifade eden Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz, şunları söyledi:
“Malumunuz Anneler Günü arifesindeyiz. Bu manada buradaki amacımız güvenlik güçlerimize anne sıcaklığını hissettirmek istedik. Onlar bu kutsal görevlerini yaparken annelerinden, eşlerinden, çocuklarından ve evlerinden uzak canları pahasına; bu vatanın birlik ve beraberliği için, bütünlüğü için zor görev icra ediyor. Orada görev yapan güvenlik güçlerinin Allah yardımcısı olsun. Burada gazilere şifa diliyorum, şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.”
Yapılan konuşmalar ve okunan duaların ardından koliler gönderildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.