Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Anneler İle Kızları Pistte TEK Yürek

AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanlığı ve İzmir Ülkü Yarış Pisti, Anneler Gününde anneler ve kızlarını yarıştırdı, ilk sürüşü ise AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Prof. Dr. Nükhet Hotar yaptı.AK Parti...

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2016 17:31
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2016 17:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanlığı ve İzmir Ülkü Yarış Pisti, Anneler Gününde anneler ve kızlarını yarıştırdı, ilk sürüşü ise AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Prof. Dr. Nükhet Hotar yaptı.
AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanlığı ve İzmir Ülkü Yarış Pisti Anneler Gününde farklı bir etkinliğe imza attı. Yıl boyu heyecan dolu etkinliklerle İzmirlilerin buluşma noktası haline gelen kompleks, bu kez kapılarını AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanlığının organizasyonunda, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Nükhet Hotar ile Türkiye’nin ünlü kadın Milli Ralli Pilotu Burcu Çetinkaya’nın katılımıyla İzmir Ak Parti Kadın Kollarının anneler ve kızlarına açtı. "Anneler ve kızları direksiyon başında heyecan dorukta" sloganıyla yola çıkan AK Parti İzmir İl Kadın Kollarından 18 pilot, anneleriyle beraber Ülkü Yarış Pistinde kıyasıya bir mücadele verdi. Anneler ve kızları, yarışma öncesi pistlerin efsane şampiyonu Ümit Ülkü’den sürüş teknikleri konusunda özel eğitim alarak, ciddi bir şekilde kendilerini bu yarışa hazırladı.
HOTAR VE ÜLKÜ YARIŞIN STARTINI VERDİ
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Prof. Dr. Nükhet Hotar, pilot koltuğunda Türkiye Pist Şampiyonu Ümit Ülkü ile birlikte yarışın startını verdi ve tüm annelerin ve anne adaylarının Anneler Gününü kutladı. Türkiye’nin ünlü kadın Milli Ralli Pilotu Burcu Çetinkaya hamileliği sebebi ile pilot koltuğuna oturamadığını fakat böyle bir organizasyonda bulunmanın mutluluğunu dile getirdi.
BAŞKAN KESKİN BİRİNCİ OLDU
AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Gözde Keskin, bu özel günde, tüm teşkilat mensuplarının bir arada, güzel bir gün geçirmesi için böyle bir program gerçekleştirdiklerini belirterek "Kızlar ve annelerimiz için hayat boyu unutamayacağı farklı bir anının altına imza atabildiysek ne mutlu bize" diye konuştu. Türkiye Pist Şampiyonu Ümit Ülkü de, "Bu anlamlı günde anneleri ile birlikte tek yürek olan pilotlarımıza ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyor tüm annelerimizin ve anne adaylarımızın Anneler Gününü İzmir Park ailesi olarak kutluyoruz" dedi. Anneler Günü’ne özel düzenlenen etkinliğin sonunda birinci AK Parti Kadın Kolları İzmir İl Başkanı Gözde Keskin, ikinci AK Parti Balçova İlçe Başkanı Evrim Özen ve üçüncü AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Canan Çam oldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.