Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Anneler Gününde Babalarda Çiçek Almak İçin Yarıştı

Rize Tuzcuoğlu Memişağa Parkı’nda düzenlen programla Anneler Günü nedeniyle Rize Belediyesi 5 bin adet çiçek dağıttı.Programda çiçek almak isteyenler uzun kuyruklar oluştururken, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ın kendi...

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2016 15:35
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2016 15:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Rize Tuzcuoğlu Memişağa Parkı’nda düzenlen programla Anneler Günü nedeniyle Rize Belediyesi 5 bin adet çiçek dağıttı.
Programda çiçek almak isteyenler uzun kuyruklar oluştururken, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ın kendi elleriyle çiçek dağıtma isteği kalabalık bir anda bastırınca yarıda kaldı. Belediye personeli Başkan Kasap’a dağıtımda yardım etmek zorunda kaldı.
Programın başlaması için konuşma yapacak olan Rize Belediye Başkanı Kasap önünde erkeklerin kadınları arkada bırakacak şekilde dizildiğini görünce Kasap, “Hep erkekler var önümde, şöyle kadınlar bir ön tarafa gelsin” şeklinde tepki verdi. Kasap’ın bu tepkisi kalabalığı da güldürdü.
Çiçek almak isteyen erkekler ise kadınlara zor anlar yaşattı. Standın arkasına geçen erkekler uzanarak çiçek almaya başlayınca, belediye görevlileri standın arkasından da dağıtmak zorunda kaldı. 5 bin çiçeğin dağıtımı kalabalık nedeniyle 15 dakika sürerken, bazı vatandaşların aldıkları çok sayıda çiçeği poşetlere koyarak taşıdığı görüldü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.