Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Anne kızın duygulandıran buluşması

Gaziantep’te 2 gün önce kaybolarak ailesini ve Türkiye’yi endişeye sevk eden 2 buçuk yaşındaki Hatice Kübra ile kızının bulunması için İstanbul’daki bir televizyon kanalının yayına katılan anne Hülya Çakıroğlu’nun buluşmasında...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2016 16:43
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2016 16:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep’te 2 gün önce kaybolarak ailesini ve Türkiye’yi endişeye sevk eden 2 buçuk yaşındaki Hatice Kübra ile kızının bulunması için İstanbul’daki bir televizyon kanalının yayına katılan anne Hülya Çakıroğlu’nun buluşmasında duygu dolu anlar yaşandı.
Evlerinin önünde oynadığı sırada gözünün önünden kaybolan kızını iki gündür sokak sokak arayan anne Hülya Çakıroğlu, kızının bulunması için İstanbul’da katıldığı televizyon kanalında sevinçli haberi almıştı. Programın başladığı ilk dakikalarda kızının bulunduğu haberini gözyaşları içinde alan anne, ilk otobüs ile Gaziantep’e yola çıktı.
Kızının sağ olarak bulunmasına şükür eden anne, 2 gündür kayıp olan kızı Hatice Kübra’nın buluşmasında sevinç gözyaşları döktü. Kızına kavuşmak için bin 100 kilometre boyunca dua ettiğini söyleyen anne, 3 gün aradan sonra kavuştuğu yavrusuna sıkı sıkı sarılıp öptü.
Kızının bulunmasında emeği geçen herkese teşekkür eden anne Hülya Çakıroğlu, "3 günden beri yoktu kızım. Başına bir şey geldi diye çok korktum. Kızımın bulunması için İstanbul’a televizyon programına gittim. Programda başka bir çocuğun tecavüze uğradıktan sonra öldürüldüğünü duydum. Bu durumu öğrendikten sonra çok daha kötü oldum. Çocuğumun bulunması için emeği geçen emniyet basın ve komşularıma teşekkür ederim. İyi ki sağ bulundu" dedi.
Kızını alıkoyanların iyi niyetli bile olsa bulunmasını isteyen gözü yaşlı anne, "İyi niyetle elinden tutup bakmışsa bile bir anne ve babaya aileye bu acı yaşatılmaz. Kim ise bulunsun. Kim bir çocuk bulursa polislere götürsün. Bir saat bile geçirmesin" diyerek gözyaşı döktü.
Diğer yandan amca Murat Çakıroğlu ise yeğeninin bulunmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, "Herkes her şekilde bize yardımcı oldu. Allah herkesten razı olsun" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.