Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ankara’daki Patlamaya Eskişehir’den İlk Tepki

Ankara’da akşamüstü meydana gelen patlama nedeniyle Eskişehir’de birçok sivil toplum örgütü üyeleri bir araya gelerek, tepki eylemi gerçekleştirdi.Üniversite Caddesi’nde toplanan çeşitli sivil toplum örgütü üyelerinin bulunduğu yaklaşık...

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2016 22:42
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2016 22:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ankara’da akşamüstü meydana gelen patlama nedeniyle Eskişehir’de birçok sivil toplum örgütü üyeleri bir araya gelerek, tepki eylemi gerçekleştirdi.
Üniversite Caddesi’nde toplanan çeşitli sivil toplum örgütü üyelerinin bulunduğu yaklaşık 50 kişi, Ankara’da akşamüstü dolaylarında meydana gelen bombalı saldırıya tepki gösterdi. Grup, önce oturma eylemi gerçekleştirerek, yapılan saldırıyı protesto etti. Daha sonra topluluk, ellerinde bulunan dövizlerle çeşitli sloganlar attı. Grup, daha sonra basın açıklaması gerçekleştirdi.
Grup adına basın açıklaması yapan Mert Bulut, “Ya bu kan deryası içinde boğulacağız ya da hep beraber bir arada yaşamı savunacağız” ifadelerini kullandı.
Grup, yapılan basın açıklamasının ardından yarın saat 18.00’da bulundukları yerde tekrar toplanacaklarının duyurusunu yaptıktan sonra olaysız dağıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.