Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ankara’daki Bombalı Saldırıda Ölen Ozancan Akkuş, Dualarla Son Yolculuğuna Uğurlandı

Ankara’daki bombalı terör saldırısında ölen Ozancan Akkuş, memleketi Gaziantep’de dualar ve gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.Ankara’daki terör saldırısında ölen Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Elektrik ve Elektronik...

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2016 13:20
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2016 13:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ankara’daki bombalı terör saldırısında ölen Ozancan Akkuş, memleketi Gaziantep’de dualar ve gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.
Ankara’daki terör saldırısında ölen Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Fakültesi 1’inci sınıf öğrencisi Ozancan Akkuş’un cenazesi Gaziantep Asri Mezarlıkta Nakıboğlu Cami’nin avlusuna tekbirler eşliğinde getirilmiş, cenaze töreni öncesi Özancan’ın babası, kardeşleri Ceren ve Azra’nın feryatları yürekleri dağlamıştı. Baba Mehmet Nuri Akkuş ve anne Senem Akkuş’un sinir krizleri geçirdiği cenaze töreninde amca Servet Akkuş, "Ozan’ım, Ozan’ım, güzel Ozan’ım, sessiz Ozan’ım. Özledim seni. ’Geleceğim’ demiştin, böyle mi gelecektin" diye feryat etmişti. Ozancan’ın Türk bayrağına sarılı tabutunu öpen kardeşi Ceren ise "Allah’ıma çok dua ettim. Cennette en güzel yeri sana ayıracak. Canım abim" diye feryat etmiş, Ozacan’ın arkadaşları ise cenazenin başında baygınlık geçirmişi.
Cenaze törenine AK Parti Gaziantep milletvekilleri Mehmet Erdoğan, Abdülkadir Yüksel, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Vali Yardımcısı Halil Uyumaz, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Murat Soysal, Şahinbey Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, çok sayıda vatandaş ve aile yakınları katıldı.
Ozancan Akkuş’un Türk bayrağına sarılı cenazesi öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık’ta son yolculuğuna uğurlandı. Dualarla defnedilen Ozancan’ın mezarı başına dikilen direğe Türk bayrağı asıldı
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.