Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ankara’daki Ablasını Ziyarete Giderken Patlamada Hayatını Kaybetti

Ankara’da otobüs beklerken hain saldırıda hayatını kaybeden 23 yaşındaki üniversite öğrencisi Kerim Sağlam’ın Ankara’daki ablasını ve annesini ziyarete gittiği öğrenildi.Tokat’ın Zile ilçesi doğumlu olan ve Eskişehir Osmangazi...

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2016 11:43
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2016 11:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ankara’da otobüs beklerken hain saldırıda hayatını kaybeden 23 yaşındaki üniversite öğrencisi Kerim Sağlam’ın Ankara’daki ablasını ve annesini ziyarete gittiği öğrenildi.
Tokat’ın Zile ilçesi doğumlu olan ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü’nde okuyan 23 yaşındaki Kerim Sağlam, Ankara’da durakta otobüs beklerken meydana gelen saldırıda hayatını kaybetti. Gencin Ankara Sincan’da oturan ablası Pınar Sağlam’ı ve annesi Fatma Sağlam’ı ziyaret için Ankara’ya gittiği öğrenildi.
37 kişinin hayatını kaybettiği saldırı sonrasında Kerim Sağlam’ın ablası Pınar Sağlam, sosyal medya hesabından, “Ciğerimi söküpte gittin. O bombalar bana gelseydi, ben öleydim gardaşım” diye yazdı. Gencin cenazesinin bugün Turhal’a getirileceği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.