Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ankara’da şehit olan özel harekat polisi gözyaşlarıyla uğurlandı

Darbe girişimi sırasında Ankara’da şehit olan Özel Harekat polisi Erol İnce son yolculuğuna uğurlandı. İnce’nin cenazesine 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de katıldı.Darbecilerin ağır bombardımana tuttuğu Ankara Gölbaşı’ndaki Özel...

Haber Giriş Tarihi: 18.07.2016 20:03
Haber Güncellenme Tarihi: 18.07.2016 20:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Darbe girişimi sırasında Ankara’da şehit olan Özel Harekat polisi Erol İnce son yolculuğuna uğurlandı. İnce’nin cenazesine 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de katıldı.
Darbecilerin ağır bombardımana tuttuğu Ankara Gölbaşı’ndaki Özel Harekat Daire Başkanlığı ve Polis Havacılık Daire Başkanlığında şehit olan Özel Harekât Polisi Erol İnce, Eyüp Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı.
Şehit polisin cenazesine 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İstanbul Valisi Vasip Şahin, darbe girişiminde helikopterden açılan ateş sırasında bacağından yaralanan eski Berlin Büyükelçisi Hüseyin Avni Karslıoğlu, emniyet müdürleri, belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Şehit polisin 14 yaşındaki oğlu Ahmet ve 9 yaşındaki küçük oğlu Arda, babalarının yattığı tabutun başından biran olsun ayrılmazken gözyaşlarına boğuldular. Şehit polisin çocuklarını 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül teselli ederek namazını yanlarında kıldı. Gül, şehit polisin annesi Gülşen İnce ve eşi Seher İncenin de yanına giderek baş sağlığında bulundu.
Cenazede kısa bir konuşma yapan 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, “Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Onlar vatan için millet için şehit oldular. Mekanları cennet olsun” diye konuştu.
Yapılan konuşmanın ardından şehit polisin naaşı meslektaşlarının ve sevenlerinin omuzlarında son yolculuğuna uğurlandı. Bu sırada acılı anne Gülşen İnce, “Ne yaptın oğul, sana kim silah doğrulttu, sana kim pusu kurdu. Nereye gidiyorsun oğul” diyerek gözyaşı göktü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.