Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ankara’da Kutlu Doğum Coşkusu

Türkiye’nin farklı il ve ilçelerinde düzenli olarak konferanslar düzenleyen Furkan Derneği, konferanslar zincirine Ankara ile devam ediyor.Furkan Derneği, Peygamber Efendimizin doğumu münasebetiyle “Kutlu Doğum Etkinlikleri” adı altında...

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2016 13:41
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2016 13:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye’nin farklı il ve ilçelerinde düzenli olarak konferanslar düzenleyen Furkan Derneği, konferanslar zincirine Ankara ile devam ediyor.
Furkan Derneği, Peygamber Efendimizin doğumu münasebetiyle “Kutlu Doğum Etkinlikleri” adı altında birçok faaliyet düzenledi.
bugün saat 18.30’da Çok Katlı Otopark Armoni Düğün Salonu Sincan’da, “Allah Sevgisi ve Gerekleri” konulu konferans gerçekleştirilecek.
Yarın saat 14.00’te Nazım Hikmet Kültür Merkezi Yenimahalle’de “Hz. Peygamberle Gelen Aydınlık” konulu konferans gerçekleştirilecekken, CHP’li Yenimahalle Belediyesi tarafından haklı hiçbir gerekçe göstermeden salonun konferansa tahsisi iptal edildi.
Atılan iftiralar ve yapılan haksız engellemeler üzerine dün akşam bir açıklama yapmak zorunda kalan Alparslan Kuytul Hocaefendi, bu yapılanların Furkan hareketini asla yıldıramayacağına ve her ne şartta olursa olsun tüm talebeleriyle birlikte Ankara’ya gideceğini belirtti. Konferans yapılmasına müsaade edilmeyeceği takdirde konferans salonu önünde bir eylem gerçekleştirileceğini ifade etti.
Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin konuşmacı olarak katılacağı konferanslarda Kur’an tilaveti, şiir dinletisi, sinevizyon gösterimi ve çeşitli etkinlikler yer alacak. Ayrıca ilahi ve marşlarıyla Grup Furkan da konferanslarda sahne alacak. Programlar, edessatv kanalından ve furkanvakfi.net ile tvfurkan.com adreslerinden de canlı olarak yayınlanacak.
Dernek Başkanı Bülent Taş yaptığı açıklamada, “Furkan Derneği olarak kurulduğumuz günden bu yana toplumun maddi ve manevi ihtiyaçlarını karşılayacak, hayırda yarışacak öncü bir nesil yetiştirmeyi amaçladık. Bu kapsamda yüzlerce konferans, ilmi dersler, sohbetler, kardeşlik programları, hayır kermesleri ve farklı etkinlikler düzenledik. Toplumun ıslahı ve kötülüklerin engellenmesi için tüm insanların mücadele etmesi gerektiğine inanıyoruz. Bu kapsamda düzenleyeceğimiz konferansa tüm halkımızı davet ediyoruz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.