Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ankara’da İlk Teravih Namazı Coşkusu

Ankaralılar Ramazan ayını ilk teravih namazı için camilere akın etti.Başkent’te 11 Ayın Sultanı Ramazan ayının ilk teravih namazını kılmak isteyen vatandaşlar camilere akın etti. Ankaralılar teravih namazı için Hacı Bayram-ı Veli Camii,...

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2016 23:07
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2016 23:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ankaralılar Ramazan ayını ilk teravih namazı için camilere akın etti.
Başkent’te 11 Ayın Sultanı Ramazan ayının ilk teravih namazını kılmak isteyen vatandaşlar camilere akın etti. Ankaralılar teravih namazı için Hacı Bayram-ı Veli Camii, Kocatepe Camii gibi Ankara’nın büyük camilerini tercih etti.
İlk teravih namazı için Ulus’ta bulunan Hacı Bayram-ı Veli Camii’ni tercih eden Ankaralılar, Ramazan ayına ulaşmanın verdiği coşkuyu yaşadıklarını, Ramazan ayının ilk teravih namazını kılacak olmanın verdiği heyecanı yaşadıklarını dile getirdi. Namaz için özellikle Hacı Bayram- ı Veli Camii’ni tercih ettiklerini dile getiren vatandaşlar, Hacı Bayram- Veli Camii’nin ayrı bir manevi havası olduğunu söyledi.
Namaz öncesinde Hacı Bayram-ı Veli’nin türbesini ziyaret ederek burada dua eden vatandaşlar, ardından camiye geçerek teravih namazını kıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.