Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ankara’da 7-11 Kasım’da bazı yollar trafiğe kapatılacak

Ankara Valiliği, Talatpaşa Bulvarı-Atatürk Bulvarı arası Altınsoy Caddesi’nin “silahlı terör örgütüne üye olma” gibi davalardan dolayı güvenlik gerekçesiyle 7-11 Kasım tarihlerinde trafiğe kapatılacağını duyurdu.Ankara Valiliği’nden...

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2016 12:57
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2016 12:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ankara Valiliği, Talatpaşa Bulvarı-Atatürk Bulvarı arası Altınsoy Caddesi’nin “silahlı terör örgütüne üye olma” gibi davalardan dolayı güvenlik gerekçesiyle 7-11 Kasım tarihlerinde trafiğe kapatılacağını duyurdu.
Ankara Valiliği’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, “İlimiz Adliye Binası 4. Ağır Ceza Mahkemesi’nde 07-11 Kasım 2016 tarihleri arasında ‘silahlı terör örgütüne üye olma’ gibi soruşturmalarda görülecek dava duruşmaları ile ilgili olarak alınan güvenlik önlemleri kapsamında, Talatpaşa Bulvarı-Atatürk Bulvarı arası Altınsoy Caddesi, 7 Kasım Pazartesi günü saat 07.00’den 12 Kasım 2016 tarihine kadar trafiğe kapatılacaktır. Bu güzergahı kullanan vatandaşlarımızın, trafiğe kapatılan yol durumunu dikkate almalarının faydalı olacağı değerlendirilmektedir” denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.