Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ankara’da 4 Eczacının Öldürülmesine Gaziantep’ten Tepki

Gaziantep’teki eczacılar, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Kliniği’nde hizmet veren hastane eczanesinde görev yapan 4 eczacının öldürülmesine tepti gösterdi.8. Bölge Gaziantep Eczacı Odası Yönetim Kurulu...

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2016 14:36
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2016 14:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep’teki eczacılar, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Kliniği’nde hizmet veren hastane eczanesinde görev yapan 4 eczacının öldürülmesine tepti gösterdi.
8. Bölge Gaziantep Eczacı Odası Yönetim Kurulu adına yapılan yazılı açıklamada, 24 Haziran Cuma günü Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Kliniğinde hizmet veren hastane eczanesinde görev yapan 4 eczacının öldürüldüğü hatırlatılarak, zanlının daha önceki tehditleri ile iş yerinde silah bulundurduğu yönündeki şikayetlerin savcılığa bildirildiği belirtildi. Şikayetlere rağmen savcılık tarafından zanlı hakkında kovuşturmaya gerek görülmediği vurgulanan açıklamada, “Katil 1 kişi değildir. Olayda ihmali olan her kişi ve kurum hesap vermeli, meslektaşlarımızın katline giden yolda ihmali olanlar da mutlaka cezalandırılmalıdır. Bugün biz eczacılar iyi değiliz, Ankara’da yaşanan katliamın sorumluları cezalarını çekmeden de iyi olmayacağız. Anne babalarını kaybeden o güzel çocukların yüreklerindeki boşluğu, evlatlarını, kardeşlerini, eşlerini toprağa veren insanların içindeki acıyı ruhumuzun en derininde hissediyoruz. Kaybettiğimiz meslek şehitlerimize Allah’tan rahmet, geride kalan acılı yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz. Başta eczacılık olmak üzere, tüm sağlık camiasının başı sağ olsun” denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.