Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ankara Ve Kültürel Değerler Temalı Afiş Yarışması’nın Sonuçları Belli Oldu

Ankara Kalkınma Ajansı’nın düzenlediği "Ankara ve Kültürel Değerler Temalı Afiş Yarışması"nda ödüllerin sahipleri belli oldu.Ankara Kalkınma Ajansı Ankara Bölge Planı 2014-2023’te yer alan “Ankara’nın zengin kültürel, sanatsal...

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2016 18:49
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2016 18:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ankara Kalkınma Ajansı’nın düzenlediği "Ankara ve Kültürel Değerler Temalı Afiş Yarışması"nda ödüllerin sahipleri belli oldu.
Ankara Kalkınma Ajansı Ankara Bölge Planı 2014-2023’te yer alan “Ankara’nın zengin kültürel, sanatsal ve tarihsel varlıklarının kentin sosyal hayatına ve turizme kazandırılması” hedefi ile Ankara’yı yansıtan tarihi, sanatsal ve kültürel değerleri konu alan afiş yarışması düzenlendi. Toplam 136 afişin değerlendirildiği yarışmada, ilk tur elemede 15 afiş ikinci tura geçti, ikinci tur elemede 10 afiş üçüncü tura geçti ve üçüncü sonuç turunda ise 6 eser oy birliği ile birinci, ikinci, üçüncü ve mansiyon sıralaması yapılarak, 9 afiş ise sergilenmeye layık görülerek toplam 15 afiş dereceye girmiştir.
Ödüllerin sahipleri ise şöyle:
Yarışmanın birincisi, Trabzon’dan katılan Sinan Çakmak, ikinci İzmir’den katılan Ömer Çam, üçüncü, İstanbul’dan katılan Birgül Haşıl. Mansiyon ödüllerini ise Esin Erbaş ve Saeideh Shahmari Kalestan aldı.
Sergilemeye layık görülen afişlerin sahipleri de, Beyza Dikici, Ece Ayday, Elif Rabia Toptancı, Erim Yalım, Can Kutlukan, Faika Dilara Yurtseven, Kutay Akbaş, Sinan Çakmak, Yusuf Gençer.
Ankara Kalkınma Ajansı Birinci Ankara ve Kültürel Değerler Temalı Afiş Yarışmasında birinciye 3 bin TL, ikinciye bin 500 TL, üçüncüye bin TL, 3 adet mansiyon 500 TL ve 9 adet sergilenmeye layık görülen afişler için 100 TL ödül verilecek. Ödül tutarı, yarışmacılara ödül sergi töreni sonrasında takdim edilecek ve seçici kurulun ödül ve sergilenmeye değer gördüğü afişlerin sahiplerine eserinin dereceye girdiğini ve sergilenmeye değer görüldüğünü ifade eden bir katılım belgesi verilecek. Ödül töreni tarihi ve yeri ise web sitesinden ve e-mail yoluyla duyurulacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.