Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ankara Valisi Kılıçlar’ın Kurban Bayramı mesajı

Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Şehitlerimizin aileleri, evlatları ve gazilerimiz başta olmak üzere Aziz Milletimizin, Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlar, gazilerimizi minnetle,...

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2016 08:52
Haber Güncellenme Tarihi: 12.09.2016 08:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Şehitlerimizin aileleri, evlatları ve gazilerimiz başta olmak üzere Aziz Milletimizin, Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlar, gazilerimizi minnetle, şehitlerimizi rahmetle yad ederim” dedi.
Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar Kurban Bayramı vesilesi ile kutlama mesajı yayımladı. Kılıçlar, Ankara Valiliği’nin internet sitesinde yayımlanan mesajında, “Dini ve milli bayramlarımız Millet olarak kenetlenmemizi sağlayan, mutluluklarımızı paylaştığımız en güzel günlerdir. Her türlü dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, dostluk ve hoşgörü duygularının güçlendiği, sevinç ve mutluluğun milletçe yaşandığı bayram günlerini eş, dost ve akrabalarımız ile yaşamak, yardıma muhtaç ve yalnız yaşayan vatandaşlarımızın yanında olmak, inancımızın ve kültürümüzün bir gereğidir” ifadelerini kullandı.
15 Temmuz’daki darbe girişimi sırasında hayatını kaybeden vatandaşların yakınlarının ziyaret edilmesi gerektiğini vurgulayan Kılıçlar, şunları kaydetti:
“Bu Kurban Bayramı’nda da, hepimize önemli bir sorumluluk düşmektedir: Kalleş terör örgütüne karşı savaşırken şehit olan kahraman evlatlarımızın ve 15 Temmuzda milli irade uğruna canlarını feda eden demokrasi şehitlerimizin bize emaneti olan yakınlarını mutlaka ziyaret etmeliyiz. Onlara birer ana, birer baba, birer evlat olmalıyız. Şehitlerimizin yokluğunu unutturamayız ama ailelerine yalnız kalmadıklarını, milletimizin vefakârlığını ve devletimizin büyüklüğünü hissettirebiliriz.
Bayramın milletimiz ve ülkemiz için huzur, barış ve mutluluk vesilesi olmasını temenni ederim. Şehitlerimizin aileleri, evlatları ve gazilerimiz başta olmak üzere Aziz Milletimizin, Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlar, gazilerimizi minnetle, şehitlerimizi rahmetle yad ederim.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.