Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ankara Valiliği’nden metabolik rahatsızlığı olan çocuğa maddi destek

Ankara Valiliği, metabolik rahatsızlığından dolayı tedavi gören ve “4 bin TL Yusuf Emir’in hayatını kurtaracak” başlıklı haberle gündeme gelen 2,5 yaşındaki Yusuf Okur’un ailesine tedavi giderleri için nakdi destek sağlanacağını...

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2016 21:41
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2016 21:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ankara Valiliği, metabolik rahatsızlığından dolayı tedavi gören ve “4 bin TL Yusuf Emir’in hayatını kurtaracak” başlıklı haberle gündeme gelen 2,5 yaşındaki Yusuf Okur’un ailesine tedavi giderleri için nakdi destek sağlanacağını açıkladı.
Ankara Valiliği, bir gazetede yer alan “4 bin TL Yusuf Emir’in hayatını kurtaracak” başlıklı haberle ilgili açıklama yaptı. Valilikten yapılan yazılı açıklamada, “02.10.2016 tarihli hürriyet.com.tr web sayfasında yer verilen ’4 bin TL Yusuf Emir’in hayatını kurtaracak’ başlıklı habere istinaden Valiliğimizce yapılan araştırma sonucunda 2,5 yaşındaki Yusuf Okur’un metabolik bir rahatsızlığından dolayı tedavi gördüğü anlaşılmıştır. Valiliğimizce Yusuf Okur’un ailesine tedavi giderleri ve diğer ihtiyaçları için nakdi destek sağlanacaktır” denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.