Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ankara Sivil Toplum Platform Başkanları, Ankara’daki Patlama Alanına Kırmızı Karanfil Bıraktılar

ATO Başkanı Salih Bezci, "Çarşıya, sokağa, caddeye ve AVM’lere gidin, alışverişlerinizi yapın, sosyal hayatınızı hiçbir şekilde durdurmayın diye bu şekilde çalışmalarımız var. Zaten terörün istediğide bu; sokağa çıkmayın, caddeye...

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2016 11:56
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2016 11:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ATO Başkanı Salih Bezci, "Çarşıya, sokağa, caddeye ve AVM’lere gidin, alışverişlerinizi yapın, sosyal hayatınızı hiçbir şekilde durdurmayın diye bu şekilde çalışmalarımız var. Zaten terörün istediğide bu; sokağa çıkmayın, caddeye çıkmayın ve normal hayatınızı devam ettirmeyin" dedi.
Ankara Ticaret Odası(ATO), Ankara Sanayi Odası(ASO), Ankara Ticaret Borsası(ATB), TOBB Ankara Girişimciler Kurulu, TOBB Ankara Genç Girişimciler Kurulu ve 26 derneğin oluşturduğu Ankara Sivil Toplum Platform başkanları, Ankara’da terör saldırısının yaşandığı alana kırmızı karanfil bıraktılar.
Ankara Sivil Toplum Platform başkanları başkentte yaşanan bombalı saldırının gerçekleştiği Atatürk Bulvarı’nda ölenlerin anısına kırmızı karanfil bırakarak dua ettiler. Anma etkinliği sonrasında başkanlar esnafı ziyaret ederek hasar hakkında bilgi aldılar.
ATO Başkanı Salih Bezci, "Az önce terörü lanetledik, oraya karanfillerimizi bıraktık, bu inşallah son olur dileğiyle geldik. Bugün de Ankara’daki tüm sivil toplum örgütlerinin liderleri ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte şu anda çarşıyı geziyoruz, esnafları ziyaret ediyoruz, onlara geçmiş olsun diyoruz. Çarşıya, sokağa, caddeye ve AVM’lere gidin, alışverişlerinizi yapın, sosyal hayatınızı hiçbir şekilde durdurmayın diye bu şekilde çalışmalarımız var. Zaten terörün istediği de bu sokağa çıkmayın, caddeye çıkmayın ve normal hayatınızı devam ettirmeyin" şeklinde konuştu.
"BİZ BURAYI TEKRAR AYAĞA KALDIRACAĞIZ"
Bezci, ileriki tarihlerde Kızılay ve esnafı içinde bir takım önerilerimiz olacaklarını kaydederek, " ATO, TOBB, Giyim Sanayicileri(AGSD) ve aklıma gelmeyen tüm arkadaşlarımızla birlikte çalışmalarımız olacak. Burayı tekrar ayağa kaldıracağız biz" diye konuştu.
"ANKARA’YI TEKRAR TERÖRLE ANILMAYAN BİR ŞEHİR HALİNE GETİRECEĞİZ"
Bezci bir gazetecinin ’neler yapacaksınız detaylı anlatır mısınız?’ sorusuna şu şekilde cevap verdi:
"Şu an için yönetim kurullarını toplayacağız, buradaki arkadaşlarımızla ortak bir karara vereceğiz, ne yapılması gerekiyorsa yapacağız. Geçen hatırlarsanız Osmanlı Çarşı yanmıştı biz ATO olarak iki buçuk milyon lira yardımda bulunmuştuk. Bu tip şeylerde Ankara esnafı, ticareti, sanayicisi, sivil toplum örgütleriyle birlikte el eleyiz. El ele birlikte tekrar Ankara’yı terörle anılmayan bir şehir haline getireceğiz. Ekonomik anlamda her türlü desteği vereceğiz. Ancak dün başbakanımız burada bir açıklama yaptı ’Esnafın yaraları sarılacak’ dedi. Biz de ticareti canlandırmak için elimizden geleni yapacağız".
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.