Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ankara Sanayi Odası Yönetim Kurulu:

Ankara Sanayi Odası Yönetim Kurulu, “Türk halkı milletin iradesinden başka hiçbir iradeyi kabul etmediğini ve etmeyeceğini göstermiştir” dedi.15 Temmuz akşamı Türk Silahlı Kuvvetleri’nin emir komuta zinciri dışında gerçekleştirilmeye...

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2016 16:06
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2016 16:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ankara Sanayi Odası Yönetim Kurulu, “Türk halkı milletin iradesinden başka hiçbir iradeyi kabul etmediğini ve etmeyeceğini göstermiştir” dedi.
15 Temmuz akşamı Türk Silahlı Kuvvetleri’nin emir komuta zinciri dışında gerçekleştirilmeye kalkışılan darbe girişimi üzerine olağanüstü toplanan Ankara Sanayi Odası Yönetim Kurulu bir bildiri yayınlayarak darbe girişimini kınadı.
ASO Yönetim Kurulu’nun bildirisi şu şekilde:
“Dün akşam Türk Silahlı Kuvvetleri emir komuta zinciri dışında gerçekleştirilmeye kalkışılan darbe girişimi Türk halkının demokrasiye sahip çıkmasıyla sonuçsuz kaldı. Millet iradesine karsı yapılmış bu girişim asla kabul edilemez.
Türk halkı milletin iradesinden başka hiçbir iradeyi kabul etmediğini ve etmeyeceğini göstermiştir. Türk demokrasi tarihine kara bir leke olarak geçecek bu girişimi gerçekleştiren paralel devlet yapılanmasına mensup ve yandaşı hainleri Türk milleti hiçbir zaman unutmayacaktır. Bu hainlerin devlet kurumlarından olduğu gibi, iş dünyası içinden de biran önce temizlenmesi en büyük temennimizdir. Biz Ankara Sanayi Odası olarak, milletimizin, demokrasimizin ve seçilmişlerimizin yanındayız.”
Bu süreçte içersinde büyük bir özveriyle görevlerini yerine getiren TBMM’de grubu bulunan siyasi partilere, emniyet güçlerine, yargı mensupları ve medya çalışanları ile darbeye karşı duran Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarına şükranlarını sunduklarını belirten Ankara Sanayi Odası Yönetim Kurulu, “Milletimiz bu sıkıntılı günleri de aşacak, bu süreçten demokrasimiz daha da güçlenerek çıkacaktır” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.